Weboldalunkon cookie-kat használunk a legjobb felhasználói élményért.

Részletek Elfogadom

kosár

Hyaluronsavas feltöltés férfiasan

Gyakran végezzük, ritkán mutathatjuk meg, ezért külön hála, hogy most megtehettük.

Nagyon hálás vagyok, hogy megmutathatom egy kedves páciensem arcát és kezelését.
Vitathatatlan, hogy már itthon is sok igényes férfi választja a természetes hatású kezeléseket, hogy megőrizhesse fiatalos külsejét, jó megjelenését. Mi is nagy számban végezzük a kifejezetten férfi archoz igazított arckezeléseket, amik a női kezelésektől eltérô szemléletet, tudást, sokszor különböző technikát igényel, mégis keveset beszélünk róla, és csak nagyon ritkán mutatunk férfiarcokat. .
Ezért is köszönöm a lehetőséget! 

 

Arra is ritkán van lehetőségünk, hogy megmutassuk, hosszú távon milyen egy hyaluronsavas feltöltés eredménye, mi történik, ha felszívódik a hyaluronsav. Most ezt is megmutatjuk.

 


A bemutatott kezelésnél, amit két éve egy hasonló kombináció előzött meg, ismét  az abszolut természetes hatás feltétlen megtartása mellett a férfias, karakteres kontúrok helyreállítása, az elveszett volumenek diszkrét pótlása volt a cél.

A kezeléshez a Juvederm hyaluronsav 3 külömböző anyagát használtuk, összesen 3 ml-t. A teljes hatás kialakulásához több hetet kell várnunk.Az orvosesztétikai kezelések után az idő nekünk dolgozik ( végre), és az eredmény kiteljesedéséhez idő kell. A mértékletesség alapján csak akkor mérlegeljük, szeretnénk-e további változást

A Juvederm hyaluronsavcsalád termékeivel végeztük a kezelést, a cél a karakteres férfiarc kontúrjainak helyreállítása volt, nagyon nagy hangsúlyt kapott a természetes megjelenés. 
A mikikai ráncok simítása Dysporttal történt.

 

 

Hyaluronsavas feltöltés férfiasan 

 

A képek a kezelés előtt, és a kezelés eredményének kiteljesedése után készültek. 

 

A középarc ás az alsó arcfél karakteres kontúrozását és a volumenek pótlását végeztük hyaluronsavval, az erőteljes mimikai ráncok simítása botulinm toxinnal történt.

 

férfi hyaluronsavas feltöltés

 

hyaluronsavas feltöltés férfiarcon

 

A hyaluronsavas feltöltést a szemöldök közötti és homlokráncok simításával egészítettük ki.

botox kezelés

 

 

Mennyi ideig tart a hyaluronsavas feltöltés hatása

 

A hyaluronsav

A hyaluronsav feszívódó anyag, a felszívódásának ideje számtalan dologtól függ, az anyag tulajdonságaitól, a páciens szrvezetének működésétől( beleértve az életmódot is), attól is, hogy a hyaluronsavas feltöltés az arc mennyire mozgó részében van. 

A szöveti stimuláció

A bejuttatott hyaluronsav stimuláló hatása miatt a szövetek szerkezeti javulását okozzák, ez a hatás megmarad.

 

Így összességében a hyaluronsavas feltöltésnek van egy hatsa ami a hyaluronsav felszívódásával megszűnik ( 6-18 hó) és van egy tartós pozitív hatása.

Általában az arcfeltöltések eredményének szintertartása évente, másfél évente történő frissítéssel történik.

 

Mi történik az arccal ha felszívódik a hyaluronsav 

 

Gyakori kérdés, hogy ha felszívódik a hyaluronsav, rosszabb lesz-e az arc, mint a kezelés előtt. Határozottan nem, sőt..

 

A képen a hyaluronsavas feltöltés előtti, és a kezelés után 2 évvel későbbi állapot látszik. A hyaluronsav teljesen felszívódott, de szöveti stimuláló hatása miatt az arc feszesebb, tömörebb maradt, a lifting hatás nem szűnt meg teljesen.

 

 

 

Hyaluronsavas feltöltés eredményének megtartása, frissítés 

 

1.kép: 2 éve, kezelések előtt

2. kép: 2 évvel az első hyaluronsavas kezelés után

3. kép: a hyaluronsavas feltöltés frissítésének eredmény most

 

 

 

 

  

 

Köszönjük, hogy bemutathattuk a képeket. Bízom benne, hogy megmutathattuk, hogy mértékletes kezeléssel ízléses, természetes változást tudunk elérni. 

 

Minden Hölgynek sikeres, örömteli szépülést, az Uraknak örömteli, sármos fiatalodást kívánok! 

 

dr. Fercsik-Tóth Beatrix

AAAM és VISAGE certified Aesthetic Doctor

aktuális híreink

összes hír