Weboldalunkon cookie-kat használunk a legjobb felhasználói élményért.

Részletek Elfogadom

kosár

Hyaluronsavas lifting és arckontúrozás

Amikor hyaluronsavval csak visszaállítani szeretnénk az arc kontúrjait, megereszkedését, akkor az idővel ( vagy nagyobb fogyást követően) kialakuló szerkezeti változásokat javítjuk anélkül, hogy megváltoztatnánk az arc arányait, “csak” a néhány évvel fiatabb megjelenés elérésére törekszünk.

Természetesen ilyenkor is lehet javítani esetleges asszimetrián, vagy picit “csalni” ha szükséges pl. az állon stb. .

 

A hyaluronsavas arcfeltöltésnél a természetes eredmény és jó ízlés határán belüli változás mértéke is nagyon eltérő lehet, a mértéket nagyon is meghatározza a felhasználható hyaluronsav mennyisége, amit sokszor több alkalommal, építkezve juttatunk be.

Ilyenkor nagyon fontos a türelem, mert az eredményhezidő kell, és a mértékletességet akkor tudjuk csak biztosítani, ha nem töltjük túl az arcot csak azért, hogy azonnal látható legyen az a változás, amit célul tűztünk ki. 

Az alábbi képekkel ezt is be szeretnénk mutatni, hogy fokozatosan teljesedik ki a hyaluronsavas feltöltések eredménye, és az igazán természetes hatáshoz több hyaluronsavra nem volt szükség.

 

 

Hyaluronsavas lifting kezelés után

Ennél a kezelésnél az arc emelését, a fiatalos kontúrok helyreállítása volt a cél, fontos szempont volt a természetes eredmény.

Összesen 4 ml hyaluronsavat használtunk fel az arc , állív, ajak kezeléséhez.

 

Ezek a képek közvetlenül a kezelés előtt és után készültek.

 

 

A hyaluronsavas feltöltést követően azonal látható változás, de az eredmény kiteljesedéséhez hetekre van szükség.Ezután dönthetünk arról, hogy a változás mértéke elégséges-e, vagy tovább építkezve fokozzuk az elért eredményt. A mertékletességet viszont sosem szabad elfelejteni .

 

 

Hyaluronsavas lifting után az idő nekünk dolgozik

Ezek a képek a kezelés előtt, és a kezelés után 2 héttel készültek:

 A kezelést követően az arc napról napra fiatalosabb, kisimultabb, kipihentebb lesz, lyenkor az idő nekünk dolgozik.
A hyaluronsavas feltöltések eredménye szépen látszik közvetlenül a kezelés után is, de a kiteljesedéséhez idő kell.

 

Hyaluronsavas lifting és kontúrozás végleges eredménye 

Ezeken a képeken összehasonlíthatjuk a kezdeti állapotot a végleges eredménnyel, amit egy leheletnyi sminkkel egészítettünk ki. 

 

 

 

 

Hyaluronsavas lifting és kontúrozás vélemény

Ami pedig  a legfontosabb minden kezelés értékelésénél,  a pácienseink véleménye, elégedettsége.

 

Ági ezt az üzenetet küldte nekünk az utolsó képek készítése után:

 

" Sziasztok, szeretném megköszönni Nektek a tegnapi napot, nagyon jól éreztem magam a fotózáson! Harmadszor lehettem a modelletek és ezúttal is ugyanolyan boldogan álltam a kamera elé nálatok, mint az elmúlt évek során. Ez a kezelés más volt mint a többi és már közben láttam, hogyan nyeri vissza az arcom az eredeti kontúrjait. Ha a tükörbe nézek úgy érzem, hogy a test és az örökifjú lélek, aki benne lakik összhangban van egymással. </td>
</tr>
</tbody>
<tbody class=

 

 

 

 

 

 

 

Köszönjük, hogy bemutathattuk a képeket. Bízom benne, hogy megmutathattuk, hogy mértékletes kezeléssel ízléses, természetes változást tudunk elérni. 

 

Minden Hölgynek sikeres, örömteli szépülést, az Uraknak örömteli, sármos fiatalodást kívánok! 

 

 

 

dr. Fercsik-Tóth Beatrix

AAAM és VISAGE certified Aesthetic Doctor

aktuális híreink

összes hír