Weboldalunkon cookie-kat használunk a legjobb felhasználói élményért.

Részletek Elfogadom

kosár

Hyaluronsavas ráncfeltöltés, ránctalanítás

Ránctalanítás

 

A ránctalanító kezelések a műtét nélküli arcfiatalító eljárások egyik vezető kezelései.

A ráncok típusától és kialakulásának okától függően választható meg a legeredményesebb eljárás kisimításukra.

Ráncokat okozhat a mimikai izmok gyűrő hatása (pl.homlok, szakaláb, szemöldökközti ránc), vagy az évek alatt a bőr rugalmasságának, a szövetek térfogatának csökkenése.

Mimikai izmok okozta ráncok elsimítáára a "botox"kezelés javasolt, a volumenhiány megszűntetésére a leggyakoribb eljárás a hyaluronsavas ráncfeltöltés, a bőrfelszín rugalamtlanságából és vízhiányából eredő felszínes, sokszor pókhálószerű ráncok kisimítása a hydrobalance terápiával megoldható.

 

Hyaluronsavas ráncfeltöltés

 

A leggyakoribb formái  a nasolabiális ránc (nevetőránc), marionett ránc (szomorú ránc ), száj felletti dohányzóráncok kisimítása.  A ráncfeltöltés során  mikrotűvel ráncfeltöltő felszívódó hyaluronsavat fecskendezünk a területbe.

A kezeléshez ma már a hyaluronsavak nagy választéka áll rendelkezésre, a felhasznált anyagok befolyásolják a kezelés esztétikai eredményét és tartóságát is.

Fontos tudni, hogy elkerülhessük a csalódást, hogy sok esetben az orr és száj között húzódó ránc esetében nem csupán a volumen hiánya okozza a változást, hanem az arc megereszkedése miatt az orca "ráborul" a ráncra, így ha ezt nem kezeljük, az eredmény bár látványos, de nem lehet teljes.

A kezelés szinte fájdalmatlan, gyors, biztonságos, a kezelést követően az eredmény szinte azonnali. Hatására a ránc  kisimul, fiatalossabbá válnak az arcvonások.

A ráncfeltöltést követően azonnal folytathatja mindennapi tevékenységét.

 

Bővebb információkat itt talál: HYALURONSAVAS RÁNCFELTÖLTÉS 

Sikeres, örömteli szépülést kívánok!

dr Fercsik-Tóth Beatrix

dr. Fercsik-Tóth Beatrix

AAAM és VISAGE certified Aesthetic Doctor

aktuális híreink

összes hír