Weboldalunkon cookie-kat használunk a legjobb felhasználói élményért.

Részletek Elfogadom

kosár

Hyaluronsavas volumenpótlás , ránctalanítás botox kezeléssel

Erika bemutatókezelésünkre azért jelentkezett, mert -mint fogalmaz-, arca már nem tükrözi azt a fiatalosságot, ami őt belül jellemzi. Arcának külső megjelenése már nem állt öszhangban egyéniségével., mint mondta, az "elmászott itt-ott", ráncok jöttek elő.

 

 

A személyes találkozásnál jól látszott, hogy apró változtatások elégségesek ahhoz, hogy Erika arcának természetességét megőrizve radírozzunk le az évek nyomaiból.

A cél az volt, hogy

  • finomítsuk a mimikai izmok okozta ráncokat botox kezeléssel (szarkalábak, homlok, mérgesránc),anélkül, hogy természetellenesen feszessé váljanak
  • a szemet fáradtabbnak mutató szem alatti árkot simítsuk,
  • az alsó arcfél volumenhiányát, ráncoltságát, "gyűrődéseit" csökkentsük hyaluronsavas feltöltéssel
  • az állív fitalos V vonalát közelítsük, az állcsúcs pozícióját helyreállítsuk
  • az elvékonyodott ajak volumenét diszkréten korrigáljuk

 

Talán a felsorolásból is érezhető a cél, hogy nem túlzásokra törekedtünk, nem volt szándékunkban (és ezzel Erikával is egyetértettünk) minden ráncocskát eltüntetni, az arcot, ajkat természetellenesen túlfeszíteni, csupán visszaállítani régebbi állapotát....és persze azt sem a 20 éves kori helyztebe.

Meggyőződésünk, hogy minden esztétikai kezelés akkor természetes, ha maga után hagy valami kis apró természetes "tökéletlenséget", mint egy diszkrét ránc, apró, régebben is meglévő asszimetria.

 

A legfontosabb pedig minden esetben, hogy a változás és annak mértéke igazodjon a páciens személyiségéhez, hogy örömmel, elégedetten "viselhesse" a változást. 

 

 

 

Az alábbi képek a kezelések megkezdése előtt, és azt követően készültek.

 

 

 

 

 

Szemkörnyék

 

 A hosszan elnyúló, lefelé irányuló szemkörnyéki ráncok, szarkalábak botox kezelését követően jelentősen simultak, nyugalomban nem láthatóak,  de nevetéskor diszkréten mozdul az izom és  ráncolódik a bőr, megőrizve a természetes hatást, nem vált mimikaszegénnyé a terület.

 

A szem alatti árok volumenhiánya miatt egy "lépcső" alakult ki az alsó szemhéj és az arc között, fáradtnak mutatva a tekintetet. Hyaluronsavas feltöltéssel orvosoltuk.

 

 

 

 

Az alsó arcfél és az áll is veszít az idővel volumenéből. ugyanúgy mint az ajkak.

Hyaluronsavas volumenpótlással az állívet élesítettük, diszkréten visszaállítottuk az állcsúcs és az ajak volumenét, a ráncokat simítottuk.

 

 

 

 

 

Bízom abban, hogy megmutathatuk, hogy mértéktartó kezelésekkel szép eredmények érhetőek el, amik segíthetnek, hogy jobban érezzük magunkat a bőrünkben anélkül, hogy vonásaink megváltoznának.

 

Köszönjük Erikának, hogy vállalkozott bemutató kezelésünkre, hogy megmutathassuk a változást.

 

A végeredmény pedig magáért beszél. ( Fotó Studio 2.0 )

_9097_93 másolat

 

 

 

Sikeres, örömteli szépülést kívánok Önnek is!

 

 

 

 

dr. Fercsik-Tóth Beatrix

AAAM és VISAGE certified Aesthetic Doctor

aktuális híreink

összes hír