Weboldalunkon cookie-kat használunk a legjobb felhasználói élményért.

Részletek Elfogadom

kosár

Ildikó története

Ildikó kaposvári 45 éves sugárzónak szép anyuka, és most már két hónapja boldog nagymama. Pénzügyi szektorban dolgozik, az orvosi konzultációt megelőzően soha semmilyen plasztikai jellegű beavatkozáson nem esett még át. Mint mondja, most fogalmazódott meg benne először igény arra, hogy eljött az ideje - miután, mind anyaként, mind nagymamaként, mind feleségként, mind üzletasszonyként helytállt az életben - most ő következzen.

 

Munkája során rengeteg emberrel találkozik, előadásokat tart, éppen ezért nem drasztikus beavatkozást keresett, hanem valami olyat, ami által visszakaphatja fiatalos külsejét. Ő ezzel nem akar kérkedni, mert véleménye szerint "ez nem luxus, csak igényesség."

 

Miután a gondolat megfogalmazódott, közvetlenül utána találkozott a Facebookon hirdetésünkkel. Oldalunk böngészése közben úgy ítélte meg, hogy az oldalon szereplő tartalmak, olyan "emberiek, nem hirdetik fennnenhangon, hogy a tökéletesbből, hogy lehet pompázatos, hanem rendkívül hitelesen mutatja be, azokat az esztétikai problémákat és azok megoldásait, amiben ő is magára ismert". Elmondta, hogy nem hisz a véletlenekben. Ez a felhívás, pont akkor érkezett az életébe, amikor ez a vágya megfogalmazódott. Éppen emiatt, teljesen nyugodtan várja a kezelést, hiszen, ahogy elmondta, "tudja, hogy, ha így minden összeállt, az nem lehet véletlen, abból csak jó lehet".

 

Ildikó felső szemhéján az orvosi konzultáció után - orvosi javaslatra - felső szemhéj plasztikára került sor, melynek gyógyulása után kezdődött meg kezelése nálunk. Arcán első lépésben Happy Lift arcemelést, illetve Hyaluronsavas ajakfeltöltést végeztünk.

 

Ildikó párja kicsit kétkedve várja a végeredményt, ellentétben Ildikóval, és velünk, akik biztosak vagyunk a kezelés sikerében, és abban, hogy újra egy elégedett mosolygós arcú, fiatalos, kiegyensúlyozott hölgy távozik majd tőlünk. Kérjük, kövesse Ön figyelemmel Ildikó átalakulását is!

 

Addig is, minden kedves jelenlegi és leendő vendégünknek nagyon jó utat kívánunk a szépülés útján!

 

A kezelés eredményét képekkel nézze meg itt: Happy lift arcemelés és hyaluronsavas volumenpótlás.

 

 

 

profil3

Tóth Emese

ügyfél- és partnerkapcsolati menedzser

aktuális híreink

összes hír