Weboldalunkon cookie-kat használunk a legjobb felhasználói élményért.

Részletek Elfogadom

kosár

Image MD - plasztikai sebészek által kifejlesztve

Az egészséges bőr tudománya

 


Mindig arra törekszünk, hogy kedves Vendégeinknek, Nektek elhozzuk a legújabb innovációkat, a megújulás jegyében. Budapesti továbbképzésem új tapasztalatait osztom most meg nagy lelkesedéssel kortól, és bőrtípustól függetlenül, mindenkire gondolva!

 

Az Image-nek szívügye, (természetesen nekünk is), hogy folyamatosan fejlesszen, hiszen az öregedés jelei elleni harchoz elengedhetetlen a kiegyensúlyozott, hatékony bőrápolási projekt.

 

Az MD az új otthoni bőrápolási program harcol a környezeti eredetű szabadgyök károk ellen, mert a cél: az egészséges, ragyogó, telt, feszes, rugalmas, egyenletes bőr! Az MD Orvosi erősségű bőrápolási rendszer, mely drasztikusan javítja a bőrképet.

 

Milyen eszközökkel?

 

Új 13 termékkel Tízszer erősebb hatóanyagokkal,retinollal, AHA savakkal, fehérítőkkel, peptidekkel, egyedi szállítórendszerekkel, hatékony felszívódással.

 

Lényege:

  • korrigálás
  • megelőzés
  • táplálás.

 


Könnyű növényi őssejtes koncentrációval véd a károsító UV, és IRA sugaraktól. Többek között különleges tengeri feltöltő szférákkal is dolgozik, a kollagén, elasztin stimulációján, melyek hatására a kisebb ráncok 1óra alatt simulnak!

 

Pigmenfoltoktól szenvedő kedves vendégeink, megbízhattok, a helyreállító halványító krémben, mert ragyogóvá teszi a bőrt!

 

Olajosan fénylő zsíros bőrű vendégek szintén bátran használjátok, kiegyensúlyozó, gyulladásgátló hatása miatt.

 

Az MD család minden terméke kiemelkedő, és gyors eredményt nyújt.

 

A közelgő ünnepek alatt remélem mindenkinek sok öröm, nevetés jut osztályrészül, szeretettel ajánlom a helyreállító szemkörnyék ápolót, mely az új non plusz ultra! Drasztikusan csökkenti a kisebb, és nagyobb ráncok megjelenését!

 

Csak óriási lelkesedéssel, és örömmel oszthatom meg veletek:

 

A termékek 4 hetes alkalmazása után a ráncok 45%-os csökkenését tapasztalhatjuk meg!

Kiválóan alkalmazható azok számára is, akiknek kevés idejük van kezeléseket igénybe venni, az MD-vel otthon is érezheted az Image professzionális hatását, helyreállító erejét.

 

Kiknek ajánlom?

Mindenkinek! Akár megelőzés céljából, akár konkrét problémáról legyen is szó: fáradt, fakó, pigmentfoltos, ráncosodásra hajlamos, vagy aknés bőrről!

 

„Ez a termékcsalád többévi kutatás, és fejlesztés eredménye. Készüljön a teljes bőrátalakulásra, és találkozzon az új Önmagával.”

Dr. Ronert
Az Image Skincare elnöke

 

 

 

erika2

Baranyiné Halmos Erika

kozmetikus, asszisztens

aktuális híreink

összes hír