Weboldalunkon cookie-kat használunk a legjobb felhasználói élményért.

Részletek Elfogadom

kosár

Ismét egy izgalmas délután

 

 

A hitelesség nagyon fontos nekünk, és az is, hogy tudjátok hogyan érjük el azokat az eredményeket, amiket megmutatunk Nektek nap mint nap képekben a munkánkról. Lehetőséget teremtünk, hogy megismerhessétek arcukat vállaló modelljeink tapasztalait, a kezeléssel kapcsolatos nagyon fontos információkat is. Ezért szervezünk rendszeresen nyílt napot. 

 

Legutóbb Szépségnapon júniusban találkozhattatatok Velünk, melyről szóló képes beszámolót itt  tekinthetitek meg. 

Csütörtökön egy jó hangulatú  déltánon élőben mutattunk be 7 (!) különböző Restylane hyaluronsavval végzett kezelést. Láthattok különböző okokból elvégzett ajaktöltéseket, teljes facelifteket, sőt még a most nagyon népszerű supermodell look kezelésnek is tanúi lehettek a jelenlévők. A délután másik főszereplői innovatív testkezelő berendezéseink a COOLTECH cryolipolizis (zsírfagyasztás), és a DEKA ONDA innovatív testformálás voltak, természetesen mindkettőt kiegészítve a kezelések hatékonyságát akár 1,5 -szeresére növelő Z-Wave esztétikai lökéshullám kezeléssel. Előbbi kezelés során egy modellünk hasi zsírpárnáit, utóbbi kezelésnél a fenék alatti ún. Banana Roll-t vettük célba. 

 

Köszönjük a nagy érdeklődést, a részvételt, és köszönjük “modelljeinknek”, hogy vállalták arcukat, és bemutathattuk élőben a kezeléseket. Természetesen minden egyes kezelés eredményképét, a kezelés leírását a későbbiekben sorra bemutatjuk majd Nektek.

 

Akinek még nem volt része orvosi esztétikai kezelésben, a kezdeti bizonytalanságot, véleményünk szerint sikerült ferloldani, így a folyamatot és az azonnali eredményeket látva többen jelezték, hogy megszületett az elhatározás, melyhez - ahogy már megszokott - a Nyílt nap végén minden kedves résztvevő egyedi kedvezményeket kapott a Nylít napon bemutatott kezelésekből. 

 

A nagyon jó hangulat, a rengeteg pozitív visszajelzés újra arra sarkall minket, hogy már következő, októberi Szépségnapunk szervezésébe is belefogjunk. 

 

Mi nagyon jól éreztük magunkat Veletek,októberben újra találkozunk.

 

Addig is minden kedves jelenlegi és leendő vedégünknek nagyon jó utat kívánok a szépülés útján!

 

 
nyn1 nyn2 nyn3 nyn4 nyn5 nyn6 nyn7 nyn8 nyn9

Kövess minket az instagramon

 

Napi aktualitásokkal, kezelésekkel, előtte-utána képekkel, napi sztorikkal, kisvideókkal követheted munkánkat Instagram oldalunkon.

Kövess minket: @portabellavita

 

Instagram fiókunkat a képre kattintva is elérheted: 

@portabellavita

profil3

Tóth Emese

ügyfél- és partnerkapcsolati menedzser

aktuális híreink

összes hír