Weboldalunkon cookie-kat használunk a legjobb felhasználói élményért.

Részletek Elfogadom

kosár

Judit története

Juditot a Plasztika Esztétika Infonapon ismertük meg. Akkori bemutatókezelésünk modelljével Kleoval érkezett, hogy barátnőjének színpadon elvégzett kezelését Ő is nyomon kövesse.

 

Akkor még nem tudtuk, hogy a támogatás mellett, célja az is volt, hogy a régóta megfogalmozott, arcát érintő fiatalítás iránti igényéhez, erőt gyűjtsön. A bemutató kezelés után határozta el, hogy eljött a pillanat.

 

Judit 55 éves mosolygós hölgy, korábban testnevelő tanárként, majd most saját vállalkozásban dolgozik. Arra a kérdésre, hogy hivatásával együtt jár-e az egészéges életmód, határozott igen volt a válasz. "Aláhúzva kettőször.."- erősítette meg Kleo is, aki most fordított helyzetben volt Nálunk, most ő kísérte el barátnőjét a kezelésre. 

 

 

1

 

Judit tehát rajta keresztül talált Ránk. Amikor Kleon korábban történt kezelése után látta a pozítiv változást (ennek eredményképeit itt tekintheti meg), egyértelműen tudni szerette volna, hogy minek köszönhető ez? Az élőben végignézett kezelés, és Kleo elmondásának hitelessége győzte meg végül arról, hogy Ő is szeretné felvenni a versenyt az idő kihívásaival....

 

... mert apropó verseny, Judit 8. alkalommal vett részt párban az Ironman versenyen, így érthető az az igénye, hogy a tükörben látott arca is tükrözze azt a fiatalosságot, ami kifogástalan alkatához, és erőnlétéhez illik. 

 

A kezelést megelőző orvosi kozultáció után Judit lelkesen számolt be arról, milyen meggyőző volt neki, ami számunkra egyértelmű, és kötelező minden kezelés előtt, hogy "Kezelési tervet" készítünk. (Ennek kétszeri aláhúzását, most Judit kérte :) ) A konzultáció során az idővel megereszkedett arc COG szálas arcfeszesítését javasoltuk.

 

 

 

Juditot férje maximálisan támogatja elhatározásában. Judit izgatottan várakozott COG szálas kezelésére, és arra is választ kaptunk, hogy mit vár tőle: "Remélem, legalább úgy fogok kinézni, mint Kleo, jobban nem akarok." :)

 

Hamarosan beszámolunk a kezelés eredményéről.

 

Addig is minden kedves jelenlegi és leendő Vendégünknek nagyon jó utat kívánok a szépülés útján!

 

Kövessen minket az instagramon

 

Napi aktualitásokkal, kezelésekkel, előtte-utána képekkel, napi sztorikkal, kisvideókkal követheti munkánkat Instagram oldalunkon.

Kövessen minket: @portabellavita

 

Instagram fiókunkat a képre kattintva is elérheti: 

@portabellavita

profil3

Tóth Emese

ügyfél- és partnerkapcsolati menedzser

aktuális híreink

összes hír