Weboldalunkon cookie-kat használunk a legjobb felhasználói élményért.

Részletek Elfogadom

kosár

Királynői arckezelések az Ünnepek jegyében

Angyali sugallat....

 

A közelgő karácsony képzeletbeli angyalai jelentek meg nálunk a Porta Bella Vitábanban, a Baranya Szépe versenyzői személyeiben. Hamvas fiatalságuk, megindító szépségük arra inspirált bennünket, hogy a legtermészetesebb kezeléseket, hatóanyagokat kapják meg tőlünk ( az Image- től), ezáltal még jobban kiemelve bájukat, hogy a Vermes Tímea által megálmodott kreációkhoz méltóan ragyoghassanak.

 

 

Tökéletes választásnak bizonyult az O2 Lift, vagyis az oxygénkezelés.Vörös szőnyeg kezelésnek is nevezik, és Vermes Tímeától tudjuk, igenis minden nőben, mindannyiunkban ott van a díva! Így tehát a legtermészetesebb, és elegáns kezelést végeztük, mely hatóanyagos, és minden lépése kellemes simogatásként hat.

 

 

Az egzotikus gyümölcskivonatú enzym peeling kímeletesen távolítja el az elhalt sejteket. Az oxygénpakolás pedig puha fátyolfelhőként viselkedve sejtszinten regenerál, revitalizál, méregtelenít, melyet a tápláló védelmet adó őssejtek gazdagsága koronáz! A fényvédőt követően a végeredmény a friss, fiatal, ragyogó bőr! Minden Nőhöz tökéletesen illik, hiszen gyulladáscsökkentő is, így hatása miatt Kedves Tinik, Csokikedvelők, Vizsgázók, Nehéz napok miatt aknétól szenvedők nektek is ajánlom.Azonfelül ráncsimító, hidratáló, feltöltő hatású, mint egy filler! Nemcsak jól hangzik, jól is áll mindenkinek!

 

 

    

 

 

 

Otthoni ápolásra az Image csodás karácsonyi ajándêkcsomagjában rejlő termékekkel ajándékoztuk meg angyalainkat. Az őssejtes lemosó pazar módon készíti elő a bőrt, a narancsillatával karácsonyt idéző Vital C anti ageing szérumra. A csomag tartalmaz még egy fényvédőt, és egy anti aging lapmaszkot, melyek felteszik a koronát erre a királynői összeállításra. Fantasztikusan hat minden bőrtípusra, elsimítja a stressz , és környezeti elemek okozta károkat, antioxidánsokkal, valamint vitaminokkal tesz a fiatal egészséges bőrért.

 

 

 

    

 

 

 

 

    

 

 

  

 

 

 

A hatását elismerő őszintén boldog, és pozitív visszajelzések egybehangzóak, és nagy örömmel töltenek el minket, újból megerősítve eddigi hitünkben, hogy mindig az Image a tökéletes választás! Angyalaink esetében is érvényes, ugyan még megelőzésként az " Öregedj kêsőbb", ês Őrizd meg szépséged filozófiája. A Te bőröd vajon mit szeretne karácsonyra? Halgass az angyali sugallatra....

 

erika2

Baranyiné Halmos Erika

kozmetikus, asszisztens

aktuális híreink

összes hír