Weboldalunkon cookie-kat használunk a legjobb felhasználói élményért.

Részletek Elfogadom

kosár

Közel Harminc

Egy év múlva 30 éves leszek…

 

Innen már gyorsabban telnek az évek, mondják az okosok és bizony innentől kezdve, már a külső is igencsak változásnak indul.

 

Azt hangoztatják, hogy megjelennek az első ráncok, megmutatkozik a narancsbőr, nehezebben megy le az a pár kiló felesleg, ami tízen évesen egy mozgalmasabb hét után, olyan mintha, talán nem is lett volna.

Na, igen… az ember nem hiszi el ezeket, amíg tényleg nem lesz 30. Én is csak legyintettem még 5 évvel ezelőtt is minden ilyen és hasonló vészjósló frázisra.  Most már kezdem elhinni, miről is beszéltek pontosan, pallérozott hölgytársaim. Narancsbőr? ó azt hittem, nekem olyan nincs és nem is lesz.

Hát, lett. És persze jöttek a kis nevetőráncok, és sok minden más is. Szerencsére, olyan világban lehetek 30 éves, ahol kellőképpen figyelnek arra, hogy hogyan őrizzem meg fiatalságomat.

 

 

 

 

Elképesztő tempóval fejlődik az orvosesztétika.

Ezért is volt releváns az életemben a Porta Bella Vita csapatának megismerése. Lenyűgöz a missziójuk és tudások, nem beszélve a legmodernebb gépeikről és technikáikról. Az első kezelésem náluk a narancsbőr kezelés volt, mely nem volt óriási mértékű, de pont annyira zavart, amennyire ma már nem, hála Dr. Fercsik-Tóth Beatrixnak.

Az arcomon végzett, különböző kozmetikai kezeléseknek és használt termékeknek hála, gyönyörű és üde lett a bőröm.

 

 

 

Kardinális kérdés ez nálam, hiszen énekesként, ez az, amit először lát a közönség.

 

 

Mindenki ismeri a mondást, miszerint, ha jól érzed magad a bőrödben, akkor ezt sugározni fogod. Én azt hiszem, sugárzom. Volt szerencsém kipróbálni számos általuk forgalmazott terméket, főleg az I image termékcsalád készítményeit. Egy szóval jellemezném: IMÁDOM. Korábban sok mindent magamra kentem, mondván majd este lemosom, de mindenkinek tanácsolom ne tegye, mert később tényleg megbosszulja magát.

 

Nem hittem volna 20 évesen, hogy életem részévé válnak, az arc,- és kozmetikai kezelések, de ma már nem is tudnám elképzelni ezek nélkül az életemet.

 

Ajánlom, nagyon sok szeretettel és bizalommal, minden olyan kortársamnak a Porta Bella Vitát, akik tovább szeretnének fiatalok maradni.

 

Marai Monika Klaudia

Monita

aktuális híreink

összes hír