Weboldalunkon cookie-kat használunk a legjobb felhasználói élményért.

Részletek Elfogadom

kosár

Kozmetikai Plazmakezelés

Miért szeretjük és mit is tud ez az igazán ez a futurisztikus, sokak számára még megfoghatatlan kezelés ,a bőrmegújító plazmakezelés ?

 

 

Egy kis fizika , hogy értsük mi játszódik le pontosan a bőrünkkel:  A plazma, mint a negyedik halmazállapot az eszköz és a bőrfelszín közötti gázok ionizálása során alakul ki, egy elektromos ívet létrehozva, miközben a kezelőfejet a bőrhöz közelítjük. A plazma hatására a kezelt bőrfelszín felső rétegét eltávolítja (elpárologtatja), felszínét egyenletessé teszi, hatására a bőr feszesebbé válik. Emellett kollagénindukciós hatása van, ami a későbbiekben tovább fokozza a feszesedést.

 

Ugye milyen fantasztikus ?

 

 

IMG_4566 (1)

 

Miért jó ez nekünk?

 

A A kozmetikai plazmakezelés során bőrünket egyfajta megújulásra késztetjük, teljes mértékben eltávolítjuk az akadályozó tényezőket ( elhalt hámsejtek , megrekedt szennyeződés a pórusokban … ) amelyek meggátolják , hogy bőrünk mélyebben fekvő sejtjei is megkapják a legmegfelelőbb táplálást, hatóanyagokat és persze az őket is éltető Oxigént .

 

Hab a tortán , hogy kollagénindukció indul be. Ez nekünk annyit jelent ,hogy  bőrmegújító folyamatok stimulálása következtében feszesebb, élettel telibb bőrfelszín alakul ki.

 

Mielőtt megijednénk, a  kezelés fájdalommentes, bizsergető, csipkedő érzetet ad, ezáltal a mikrokeringés is beindul és sejtjeink könnyebben vesznek fel új hatóanyagot, a megrekedt salakanyagokat ( melyektől fénytelen , színtelen, sápadt lehet bőrünk ) pedig kiüríti .

 

Ahogy ismeritek már a Porta Bella Vita profizmusát , tudhatjátok ,hogy itt is megadjuk a módját és a kezeléshez elengedhetetlen, hogy felhelyezzük a bőrötök által megkívánt koronát, ami nem más mint a hatóanyagbomba, amelyet egy tápláló arckezelés formájában igényelhetünk. Ezen kezelések sora között megtalálhatók a kényeztető I Spa kezelések ezen belül is az igazán rapid feltöltő Vörösszőnyeg kezelés vagy akár a Biomolekuláris lapmaszk kezelés is. Egy kozmetikai plazma kezelés után azért jó, ha megadjuk a koronát, mert bőrünk nyitottabb lesz mint valaha a  feltöltődésre és hatóanyagokra , így a hatás kétszeresére is növekedhet.

 

Személy szerint az egyik számomra legkedvesebb medicalkozmetikai kezelés , amelytől szó szerint popmpázik és új életre kel a bőr.

 

Kövess minket az instagramon

 

Napi aktualitásokkal, kezelésekkel, előtte-utána képekkel, napi sztorikkal, kisvideókkal követheted munkánkat Instagram oldalunkon.

Kövess minket: @portabellavita

 

Instagram fiókunkat a képre kattintva is elérheted: 

 

instagram-logo-5

Sziráki Dorina

esztétikai terapeuta

aktuális híreink

összes hír