Weboldalunkon cookie-kat használunk a legjobb felhasználói élményért.

Részletek Elfogadom

kosár

Kozmetikai Plazmakezelés

Miért szeretjük és mit is tud ez az igazán ez a futurisztikus, sokak számára még megfoghatatlan kezelés ,a bőrmegújító plazmakezelés ?

 

 

Egy kis fizika , hogy értsük mi játszódik le pontosan a bőrünkkel:  A plazma, mint a negyedik halmazállapot az eszköz és a bőrfelszín közötti gázok ionizálása során alakul ki, egy elektromos ívet létrehozva, miközben a kezelőfejet a bőrhöz közelítjük. A plazma hatására a kezelt bőrfelszín felső rétegét eltávolítja ("elpárolog" ) anélkül, hogy a mélyebb rétegek, környező szövetek sérülnének.

 

Ugye milyen fantasztikus ?

 

 

IMG_4566 (1)

 

Miért jó ez nekünk?

 

A A kozmetikai plazmakezelés során bőrünket egyfajta megújulásra késztetjük, teljes mértékben eltávolítjuk az akadályozó tényezőket ( elhalt hámsejtek , megrekedt szennyeződés a pórusokban … ) amelyek meggátolják , hogy bőrünk mélyebben fekvő sejtjei is megkapják a legmegfelelőbb táplálást, hatóanyagokat és persze az őket is éltető Oxigént .

 

Hab a tortán , hogy a plazma hatására a kollagénsejtjeink is életre kelnek, újabb termelődésre és rostjaik megfeszülésére készülnek fel majd kezdenek bele, ugyanis kollagénindukció indul be. Ez nekünk annyit jelent ,hogy  bőrmegújító folyamatok stimulálása következtében feszesebb, élettel telibb bőrfelszín alakul ki.

 

Mielőtt megijednénk, a  kezelés fájdalommentes, bizsergető, csipkedő érzetet ad, ezáltal a mikrokeringés is beindul és sejtjeink könnyebben vesznek fel új hatóanyagot, a megrekedt salakanyagokat ( melyektől fénytelen , színtelen, sápadt lehet bőrünk ) pedig kiüríti .

 

Ahogy ismeritek már a Porta Bella Vita profizmusát , tudhatjátok ,hogy itt is megadjuk a módját és a kezeléshez elengedhetetlen, hogy felhelyezzük a bőrötök által megkívánt koronát, ami nem más mint a hatóanyagbomba, amelyet egy tápláló arckezelés formájában igényelhetünk. Ezen kezelések sora között megtalálhatók a kényeztető I Spa kezelések ezen belül is az igazán rapid feltöltő Vörösszőnyeg kezelés vagy akár a Biomolekuláris lapmaszk kezelés is. Egy kozmetikai plazma kezelés után azért jó, ha megadjuk a koronát, mert bőrünk nyitottabb lesz mint valaha a  feltöltődésre és hatóanyagokra , így a hatás kétszeresére is növekedhet.

 

Személy szerint az egyik számomra legkedvesebb medicalkozmetikai kezelés , amelytől szó szerint popmpázik és új életre kel a bőr.

 

Kövess minket az instagramon

 

Napi aktualitásokkal, kezelésekkel, előtte-utána képekkel, napi sztorikkal, kisvideókkal követheted munkánkat Instagram oldalunkon.

Kövess minket: @portabellavita

 

Instagram fiókunkat a képre kattintva is elérheted: 

 

instagram-logo-5

Sziráki Dorina

asszisztens, smink, szépségtanácsadás, medicalkozmetika

aktuális híreink

összes hír