Weboldalunkon cookie-kat használunk a legjobb felhasználói élményért.

Részletek Elfogadom

kosár

Melyik a jobb töltőanyag?

 

Restylane vagy Juvederm, ha ajaktöltésről van szó?

 

Erre a kérdésre, egy őszinte és elfogulatlan válasz létezik. Bármelyik töltőanyagról is legyen szó, mindkettő kiváló minőségű.

 

Akkor Önnek melyik a jobb?

 

Erre a kérdésre már egyszerűbb a válasz, persze csak mérlegelés után. A felhasznált töltőanyag fajtáját, ugyanis több dolog befolyásolja. az ajakfeltöltés előtt uyganis figyelembe kell venni a felhasználás előtt, csak a teljesség igénye nélkül, az ajkak jelenlgei volumenét, az elvárt tartósságot, az egyéni igényeket, az elérni kívánt célt is. 

 

Éppen ezért, hogy Önnek melyik hyaluronsav kerül felhasználásra egy ajaktöltés során, az mindig közös, jól megfontolt döntés végeredménye. 

 

Az ajkak orvosi hyaluronsavas kezelése hyaluronsavas ajakfeltöltésként vált ismertté, pedig számtalan különböző ok van, amiért ezt a típusú kezelést választjuk, ezért sokszor a választandó anyag, annak szükséges mennyisége, az injekciós technika is különböző.

 

Bármi is az ok, amiért az ajkak orvosi hyaluronsavas kezelését végezzük, a végső cél minden esetben egy természetes hatású,  "jól viselhető" eredmény, amikor nem mellékes, hogy az ajkak mozgásakor, a mosolygáskor is optimális legyen az eredmény.

 

Az ajkak orvosi hyaluronsavas kezelésének különböző okairól, illetve annak megoldásáról, részleteket itt olvashat.

 

Fontos tudni, hogy az ajkak nagyobbítása, formálása, fiatalítása mindenkinél más és más, a kezelés tervét, a felhasznált töltőanyag fajtáját és a kivitelezést mindig az adottságokhoz kell igazítani, soha nem lehet "lemásolni" valaki ajkát. 

 

Ahogy az alábbi képekből is látható, a kezelést, bármilyen okból is végezzük, és ahhoz akár Restylane, akár Juvederm töltőanyagot haszhálunk fel, az eredmény mindenképpen látványos, de mégis természetes.

 

 Ajak orvosi hyaluronsavas kezelése Restylane Kysse töltőanyaggal

 

IMG_6289

 

 

Ajak orvosi hyaluronsavas kezelése Juvederm Ultra Smile töltőanyaggal

 

IMG_6257

 

 

Ajak orvosi hyaluronsavas kezelése Juvederm Ultra 3 töltőanyaggal

 

 

IMG_6259

 

 

Előfordul, hogy nem is ajkak kezelésére van szükség, hanem az ajak környéki ráncok simításra. A kezelés hatására az ajak pozíciója is javul, hangsúlyosabbá válik. 

 

Ajak körüli ráncok orvosi hyaluronsavas kezelése Restylane Skinbooster töltőanyaggal

 

 IMG_6263

 

 

Várjuk Önt is szeretettel!

 

Addig is minden kedves jelenlegi és leendő Vendégünknek nagyon jó utat kívánok a szépülés útján! 

 

 

Kövessen minket az instagramon

 

Napi aktualitásokkal, kezelésekkel, előtte-utána képekkel, napi sztorikkal, kisvideókkal követheti munkánkat Instagram oldalunkon.

Kövessen minket: @portabellavita

 

Instagram fiókunkat a képre kattintva is elérheti: 

@portabellavita

profil3

Tóth Emese

ügyfél- és partnerkapcsolati menedzser

aktuális híreink

összes hír