Weboldalunkon cookie-kat használunk a legjobb felhasználói élményért.

Részletek Elfogadom

kosár

Menyasszony styling tanácsadás

Szerencsésnek érzem magam, hogy azzal foglalkozhatok, ami valóban érdekel. Ruhákat tervezni mások kedvére, örömteli dolog, az pedig egyenesen csodálatos, hogy a hobbim megélhetést is biztosít. Ez egészen addig igaz, amíg a kedves vendég olyan ruhámba szeret bele, ami legkevésbé sem előnyös a számára.

 

Ilyenkor a tervező, a kereskedő, sőt még az empatikus nő is egyszerre viaskodik bennem, mert hát a vevő boldogan távozna az új szerzeménnyel, munkatársaim örülnének az értékesítés sikerének, a tökéletes megjelenés iránti rajongásom azonban nem engedi, hogy szó nélkül hagyjam a dolgot. És mi tagadás, az őszinteség felvállalása ünneprontó, akár a vendég elvesztéséhez is vezethet.

 

A menyasszonyi ruha esetében különösen fontos, hogy ne csak szívünk vágyát kövessük, hanem a realitás talaján állva keressük meg az igazit. Ha olyan szabásvonalat erőltetünk magunkra, ami távol áll alkati sajátosságainktól, könnyen nevetség tárgyává válhatunk, ráadásul egy olyan eseményen, ahol a főszerepet a menyasszony játssza.

 

Ennek a problémának a feloldására született meg bennem a Menyasszony Styling gondolata. Örömmel várom az esküvőjük előtt álló lányokat, hogy együtt tekintsem át velük, mely alkati csoporthoz tartoznak, és mely szabásvonalak emelik ki előnyösen szépségüket, elrejtve azokat a területeket, amelyeket nem szívesen mutatnak. Ez nagyban megkönnyíti majd a választást, hiszen az előnytelen modellek próbájának kihagyásával sok időt és energiát takaríthatunk meg. Fontos, hogy szolgáltatás teljesen ingyenes, vásárlásra nem kötelez. Küldetésszerű, hiszen a célt szolgálja, amiért minden nap dolgozunk, hogy egyre több és több nő érezze hazánkban is, hogy a jó megjelenés fél siker a mindennapok kihívásaiban.

 

kloeblog-cmscrop

 

 

Jelentkezz még ma a kloe@kloe.hu e-mail címen vagy időpontért hívd a +36 70 333 38 11-es telefonszomot. Vegyél részt Te is ingyenes stílustanácsadásunkon.

KLOÉ Divatszalon – Exclusive Fashion

aktuális híreink

összes hír