Weboldalunkon cookie-kat használunk a legjobb felhasználói élményért.

Részletek Elfogadom

kosár

Mi mindenre jó még a Genosys dermaroller? - Stria kezelés

 

Genosys dermaroller a testkezelésben

 

Sok jót olvashattatok már a Genosys dermaroller kezeléseinkről. Így például, már ismert előttetek is az arc és szemkörnyék rollerezés jótékony és szemmel látható anti-aging és bőrszerkezet javító, valamint problémamegoldó,halványító hatásai, és még sorolhatnám. Az arcbőrünkre nagy hangsúlyt fektetünk, megválogatjuk ,hogy mivel tisztítsuk le, milyen nappali és éjszakai krémet használjunk és milyen kozmetikai kezelésen vegyünk részt. Nem győzöm hangsúlyozni, hogy mekkora lehetőség van a kezünkben és milyen szép és pompás eredményeket tudunk elérni egy dermaroller kúrával, legyen az bármelyik fajtája. Akik megtapasztalják mind beleszeretnek a hatásába és nagyobb lendülettel vágnak bele a következő kezelésbe.

 

Gondoljunk bele, ha az arcunkon ekkora és ennyire látványos eredményeket tudunk elérni a jobbnál jobb hatóanyagkoktélokkal és a parányi de annál nagyobb hatásfokú tűszúrásokkal akkor milyen hatással lehet a testünk más részén ?

 

Bizony, sokak életét megkeserítik a testük több területén felbukkanható striák. A stria tulajdonképpen a bőrünkön megjelenő lineáris sávok. Kialakulhat fiatalkorban, pl. gyorsan növő serdülőknél, vagy terhességkor illetve gyors hízáskor is. Kezdetben vékony, rózsaszín,majd  megnagyobbodott, élénk pirosas-lilás is lehet és  később általában fehér besüllyedt megjelenést vesz fel.  Stria esetében károsodik a bőrünk szerkezete, amit ha még időben elcsípünk, segíthetünk rajta és szép eredményeket érhetünk el.

 

Mi történik a Genosys dermaroller kezelés során a stria kezelésében?

 

 

A rollerezés újrarendezi a károsodott kollagént és elasztint, és új kollagénindukció indul meg, jelentősen javul a bőr állapota. Az apró tűk által nyitott mikrocsatornákon át a bőrre felvitt vitaminban dús és tiszta hatóanyagkoktél gyorsan felszívódik és segít helyreállítani a károsodott bőrt.  

 

A rollerezést követően azonnal látható egy feszesítő hatás, azonban a teljes és kívánt eredményt egy az adott problémától függő 3-4-5 alkalmas kúra hozza meg. 

 

Legyünk előrelátóak és ha ilyen problémával küszködünk, ne adjunk esélyt a romlásnak és spóroljuk meg a drogériák polcain sorakozó stria elleni krémek vásárlására szánt időnket és pénzünket, hiszen ha végiggondoljuk, egy a bőrünkben végbemenő ilyen szintű szerkezetváltozást egyetlen krémmel sem tudjuk helyreállítani. Mi segítünk! :)

 

Kövess minket az instagramon

 

Napi aktualitásokkal, kezelésekkel, előtte-utána képekkel, napi sztorikkal, kisvideókkal követheted munkánkat Instagram oldalunkon.

Kövess minket: @portabellavita

 

Instagram fiókunkat a képre kattintva is elérheted: 

 

instagram-logo-5

 

Sziráki Dorina

esztétikai terapeuta

aktuális híreink

összes hír