Weboldalunkon cookie-kat használunk a legjobb felhasználói élményért.

Részletek Elfogadom

kosár

Mikor válasszunk Skin booster típusú kezelést

 

Skin booster típusú kezelés

Skin booster elnevezés egy  bőr minőség javító kezelést takar (skin= bőr, to boost=javítani, fokozni), emellett a Restylane termékcsalád egyik bőrminőség javító hyaluronsav termékének is a neve. ( Restylane Skinbooster )

 

A bőrminőség javító kezelés során keresztkötött vagy nem keresztkötött hialuronsav tartalmú készítményt juttatunk a bőr irha rétegébe, fokozzuk ezzel a mélyebb rétegek víztartalmát, hidratáltságát. A bőr rugalmasabb, fiatalosabb lesz, javul a textúrája, így pótoljuka bőrből idősebb korban megfogyatkozó vizet megkötô hialuronsavat. Gyakorlatilag a bőr azon rétegét tudjuk kezelni, ahová sajnos a hidratáló krémekkel nem érünk el. Fontos kiemelni, hogy ezek a hialuronsav tartalmú készítmények arcszobrászatra nem alkalmasak, pusztán a bőr állagát hivatottak javítani, irha rétegben elterülnek, formájukat nem tartják.

A kezelés történhet kanüllel illetve kis, felületes tűszúrásokkal. Utóbbi esetben lehetőség van helyi érzéstelenítô krém mellett végezni a kezelést. Leggyakrabban arcon, nyakon, kézfejeken végezzük.

Nagyszerű kiegészítője is lehet más bőr minőség javító kezeléseknek, mint a lézeres, dermarolleres, mikrotűs rádiófrekvenciás kezelések. Ilyenkor nincs szükség újabb tűszúrásokra, hanem a már megnyitott kis csatornákon a megfelelően választoott készítmény  a megfelelő bőr rétegbe jut.

Speciális skin booster típusú kezelés formának is tekinthetjük a Profhilo kezelést, ahol arcfelenként 5 meghatározott pontban adjuk be a hatóanyagot.

A skin booster típusú kezelések után nincs lábadozás, ebédidős kezelések, egész évben, nyáron is végezhető.

A kezelt bőrterület tisztántartása, fényvédelme javasolt, ill. bő folyadékfogyasztás szükséges. Vérhigító szedés, egyéb gyógyszer szedés, gyógyszer allergia esetén előzetes orvosi konzultáció szükséges.

 

Száraz, ráncos, fakó, petyhüdt bőr, minőségének javítására nagyszerű megoldás a skin booster kezelés. Az optimális eredmény elérésére 2-3 kezelés szükséges havonta ismételve, mely fél-egy évente igény esetén ismétlő kezelés követhet.

 

Várjuk szeretettel klinikánkon!

drhorvathblog

Dr Horváth Zsuzsanna

bőrgyógyász-kozmetológus szakorvos

aktuális híreink

összes hír