Weboldalunkon cookie-kat használunk a legjobb felhasználói élményért.

Részletek Elfogadom

kosár

Mona Lisa Touch lézer a szülés utáni intimpanaszok megszűntetésére

Szülést követő változások


Természetes, hogy a terhességet, szülést követően a testünk változik, de az életminőséget rontó intim panaszok megoldására ma már biztonságos, kíméletes lehetőség is van.

 

A szüléssel összefüggő trauma, a szoptatás alatt jelentkező atrófiás vaginitis következményei nem csupán szexuális problémák kiváltásában játszik szerepet, de a női egészséget jelentősen befolyásoló tényezők, amik az életminőség romlásához, az egészséges szexualitást is zavaró elváltozásokhoz vezet.


A DEKA Mona Lisa Touch lézere kíméletes és biztonságos megoldást nyújt a szülés utáni intim problémákra a szöveti regeneráció stimulálásával.

 

MonaLisa Touch az intim változások, intim panaszok megszűntetésére


1. Diszpareunia -fájdalmas szexuális együttlét 

A szülést követően sok nő, és partnere számára jelent fizikális és pszichés problémát a fájdalmas szexuális érintkezés. A Mona Lisa lézer  szöveti regeneráció gyengéd stimulálásával segít megszűnteti a fájdalmas szexuális együttlétet kiváltó problémát.


2. Nem sebészi hüvelyfeszesítés - Vaginafal gyengülés, tágulás

Csökkenti a szülést követő hüvelyi és hüvelybemeneti renyheséget , a stimulálás hatására tónusosabbá, szűkebbé teszi.

A vaginafal gyengülése zavaró lehet, befolyásolhatja a szexuális funkciókat és az örömszerzés lehetőségét is.

A speciális lézerscanner különleges szondafeje közvetlenül a hüvelyre hatva azt feszesebbé, szűkebbé, tónusosabbá teszi, újraformálja a szöveteket.


3. Stressz inkontinencia 

A legfrissebb tanulmányok szerint a Mona Lisa Touch DEKA -Pulse üzemmódja  rendkívül hatékony az urogenitális struktúrák helyreállításában, ami szintén nagy jelentőséggel bír a fizikális és pszichés jólét helyreállításában.

 

 


A Mona Lisa Touch lézer “egyetlen érintéssel”, 1 percig tartó hüvelyi kezelés során kíméletesen és FÁJDALOMMENTESEN juttatja a lézersugarakat körkörösen a vagina nyálkahártyájára, beindítva a szövetek újrastruktúrálását. 
Szóval tévedés, hogy az intim lézerek csupán a menopauza miatti hormonális változások kezelésére szolgálnak.


Fiatalon, szülés után az anyaság örömei mellett segít az örömteli , teljes intimfunkciók és női egészség helyreállításában! 

dr. Fercsik-Tóth Beatrix

AAAM és VISAGE certified Aesthetic Doctor

aktuális híreink

összes hír