Weboldalunkon cookie-kat használunk a legjobb felhasználói élményért.

Részletek Elfogadom

kosár

Nyári barnaság napfény nélkül is

Nyáron sok pozitív dolog történik velünk, pihenünk, relaxálunk, mindenkinek van egy pár nap kikapcsolódása, strandra,vízpartra járunk és valljuk be, UVA – UVB sugarak ide vagy oda, élvezzük a napsütést. Csodálatos színnel térünk haza és azt kívánjuk bárcsak ilyen maradna mindig, és bőrünk ne fakulna ki.

 

Ezek a ’’nyaralós’’ barnulások a legszebbek, ez ragyog a legjobban. Mivel ez úgymond egy szezonális barnulás, nem tudjuk megtenni, hogy minden héten kicsit lébecoljunk egy tengerparton, hogy egész évben megtartsuk ezt a színt.

 

Ezért cselhez kell folyamodnunk. Nem, nem az azonnali szoláriumozásra gondolok. Sokan sajnos ilyenkor rohannak a szoliba, hogy nehogy eltűnjön a szín és szinten tartsák ezt az állapotot, de nem ez a legmegfelelőbb megoldás, hiszen számtalan módon tudunk egészségesen barnulni, ami még ápolja és védi is a bőrünket, nemhogy károsítja. A bőrünket életünk végéig viseljük, ő szinte egy tükör ami árulkodik arról, hogy milyen bánásmódot kap, ami lehet, hogy évekkel később, de meg fog mutatkozni. Ezt mindig tartsuk szem előtt.

 

Biztosan mindannyian fel tudunk idézni magunkban egy-egy rossz példát amikkel találkozunk, összefutunk a mindennapokban, hogy mit is okozhatunk mértéktelen napozással és szoláriumozással. Mi segítünk elérni és megtartani az üde bronzos színt mindenki számára úgy,hogy garantáltan jobb állapotú és egészségesebb legyen a bőr. 

 

Image Skincare … mi más? :)  Két kiváló terméket ajánlok amit receptre írnék minden kedves Vendégünknek. Az egyik, ami kifejti jótékony hatását, minden bőrtípusra gyógyír és fokozza más testápolók hatását, ő pedig nem más mint az Image Body Spa  termékcsaládjába tartozó testradír a Body Scrub .

 

IMG_5817

 

Használata elősegíti a sejtmegújulást, a bőrt ragyogóvá, puhává teszi. Bőrfinomító dió gyöngyökkel fokozatosan csiszol, másrészt kapszulába zárt E-vitaminos hidratáló mandulaolaj gyöngyökkel táplál, eltávolítja az akadályt, hogy megfelelően be tudjon szívódni és ki tudja fejteni hatását a most porondon lévő ugyanezen termékcsaládba tartozó arc és test bronozosító a Body Spa Face and Body Bronzer.

 

IMG_5816

 

Amellett, hogy ez egy gazdag hidratáló krém, arcra és testre is használható és természetes barna színt biztosít napozás és szoláriumozás nélkül arany ragyogással.

 

Felejtsük el azokat a barnító krémeket amiktől foltosak és szinte narancssárgák lettünk. Viszont mielőtt vadul nyomnánk magunkra a tubus tartalmát, vegyük le a polcról a testradírunkat és alaposan dörzsöljük át vele a testünket , szükség esetén az arcunkat majd jöhet az egészséges ’’napozás’’. A legjobb ,hogy a szín fokozatosan fog kialakulni és még napi használat mellett sem lehetünk természetellenes barnák, viszont ezt mindenkinek saját magának kell kitapasztalnia, hogy milyen árnyalatot milyen sűrű használattal tud fenntartani . 

 

Ezek a BODY SPA termékek biztosítják az egészséges bőrt, és azt sejtszinten érik el. Használatukkal bőrünk megjelenése javul , feszesedik és ragyog.

Sziráki Dorina

esztétikai terapeuta

aktuális híreink

összes hír