Weboldalunkon cookie-kat használunk a legjobb felhasználói élményért.

Részletek Elfogadom

kosár

Orvosi szemhéjkorrekció plazma technológiával

Plazmatechnológiás orvosi szemhéjkorrekció műtét nélkül

 

 

A szemhéjkezelések műtét nélküli lehetősége a plazmatechnológiás kezelés, amely csökkenti a bőrfelesleget, ezáltal a szemhéj megereszkedésének és ráncosságának mértékét.

 

Rendkívül fontos jellemzője az orvosi plazma gépeknek, hogy a felesleges bőr megszűntetése kizárólag a környező szövetek sérülése nélkül történhet, a gép használatakor stabilan biztonságos, precíz beállítású, hogy elkerülhessük akár a maradandó hegeket okozó  égési sérüléseket, vagy a akár a szem károsodását, illetve számos szövődményt.

 

Az orvosi szemhéjkezeléseket minden esetben orvosi konzultáció előzi meg, ennek során tisztázni kell, hogy a kezeléstől várható-e kielégítő esztétikai eredmény, illetve nincs-e más ok (is), amely megoldása nélkül nem érhetjük el a várt eredményt. (Gyakori, hogy a felső szemhéj megereszkedése kizárólag a szemhéj kezelésével nem lenne kielégítő, ilyenkor szemöldökemelésre teszünk kezelési javaslatot, illetve az alsó szemhéj esetén gyakori szem alatti árok volumenhiányának megodását javasoljuk második lépésben stb.) 

 

Fontos tisztában lenni azzal, hogy a legprecízebb orvosi plazmagépek használata esetén is fokozott figyelemre van szükség, hogy a megfelelő gyógyulási folyamatot végig kísérjük, vagy szükség szerint  terápiás beavatkozát végezhessünk.  emellett nem szabad elfelejteni, hogy ez a kezelés a bőrfelszín sérülésével jár, így a fertőzésveszély elkerülését, az UV elleni védelmet komolyan kell vennünk.

 

 

 

Plasmage szemhéjkorrekció műtét nélkül

 

A képekkel bemutatoott eredményt Plasmage szemhéjkezeléssel értük el.

Az alábbi képek a kezelést megelőzően, majd a kezelést követően 1 hét múlva készültek.

A felső szemhéj ráncokat okozó bőrfeleslege jelentősen csökkent, a bőr feszessé, rugalmassá vált, a pillasor feletti tusvonal takarás nélkül láthatóvá vált, a tekintett összességében nyitottabb, fiatalosabb.

 

Az alsó szemhéjon még néhány apró pörk látható, de a ráncok csökkenése kifejezett.

 

 

A gyógyulás után úgy döntöttünk, hogy nem érjük be ennyivel, és a szem alatti árkot is kezeljük, hyaluronsavas feltöltéssel. Az árokfeltöltő kezelés eredményét, képekkel s megmutatjuk majd.

 

 

Bízom abban, hogy megmutathatuk, hogy mértéktartó kezelésekkel szép eredmények érhetőek el, amik segíthetnek, hogy jobban érezzük magunkat a bőrünkben anélkül, hogy vonásaink megváltoznának.

 

Köszönjük, hogy bemutathattuk ezt a kezelést is!

 

 

Sikeres, örömteli szépülést kívánok!

dr. Fercsik-Tóth Beatrix

AAAM és VISAGE certified Aesthetic Doctor

aktuális híreink

összes hír