Weboldalunkon cookie-kat használunk a legjobb felhasználói élményért.

Részletek Elfogadom

kosár

Őszi bőrmegújítás

Itt van az ősz, itt van újra

 

A csípős reggelek, a hűvösebb esték, és az egyre rövidülő nappalok eljövetelével, kétségtelenül érezhető, hogy itt van az ősz. Ez az évszak, amikor a világ kicsit megnyugszik, ésszámba veszi, amit eddig elért. Változást hoz, szívderítő megújulást, de megnyugtatóan lassú átmenettel, nem kapkodó pánikban.

 

Olyan szerencsés helyzetet kínál nekünk ez az évszak, hogy rengeteg új lehetőség nyílik olyan kezelések elvégzésére és kozmetikumok használatára, amelyek nyáron tiltólistán voltak, és kevésbé hoztak volna pozitív változást bizonyos területeken.

 

A lézeres bőrmegújító kezelések, mint a DEKA DOT széndioxid lézer egyedülálló technológia lévén megoldást nyújt a napfénykárosodott bőr kezeléséra, az öregedő bőr fiatalítására,a ráncok, aknés hegek kezelésére.


A tisztítás és bőrfiatalítás területén pedig a HYDRA BEAUTY Bőrápoló rendszernek köszönhetően a kozmetikában tesz csodákat. Mély rétegű bőrtisztítást tesz lehetővé, Aqua Clean technológiával, Eleketroporációs kezelőfejjel különböző hatóanyagokat juttat be, mellyel hidratálja a bőrt, és gyémántfejes mikrodermabrázióval távolítja el az elhalt hámsejteket.

 

A valóban fontos alkalmak előtt  a Kleanthous és a Dermastir kezelés kiváló választás.

 

Hölgyeim, Uraim, a reggeli szürkületben, a délutáni didergésben, a sál sapka kombináció védelmében, húzzuk össze a kabátot, és tervezzük meg, mivel, milyen kezeléssel jutalmazhatjuk bőrünket, testünket, hogy felkészüljünk az ősz és a tél szépségeinek befogadására!

 

Kövessen minket az instagramon

 

Napi aktualitásokkal, kezelésekkel, előtte-utána képekkel, napi sztorikkal, kisvideókkal követheti munkánkat Instagram oldalunkon.

Kövessen minket: @portabellavita

 

Instagram fiókunkat a képre kattintva is elérheti: 

@portabellavita

Reni blog

Kovács-Cseh Renáta

recepciós, esztétikai munkatárs

aktuális híreink

összes hír