Weboldalunkon cookie-kat használunk a legjobb felhasználói élményért.

Részletek Elfogadom

kosár

Pálma története

Újabb bemutatókezelésünk - Pálma története

 

Gyönyörű nevű modellünket, Pálmát párja kísérte le a bemutatókezelésre. Pálma járt már nálunk korábban volumenpótlás miatt hyaluronsavas arc-, és ráncfeltöltő kezelésünket, arca fiatalos kontúrjának helyreállítása miatt pedig COG szálas arcfeszesítő kezelésünket vette igénybe. A kezelés idején érkezett meg Plasmage kezelőgépünk, melynek eredményeit azóta figyelemmel kísérte. Pálma dekoratív, csinos nő, az egyetlen dolog, amin még változtatni szeretne, az az idő múlásával megereszkedett felső-, és alsó szemhéja. Negatív kritika ezért még nem érte, saját húsága miatt szeretné visszakapni fiatalos külsejét. Pálma Pécsen egy bevásárlóközpont üzletében üzletvezető-helyettesként dolgozik, munkája során rengeteg emberrel találkozik, ezért fontosnak tartja a kifogástalan megjelenést. Sminket már nem szívesen visel, mivel a felvitt szemhéjfesték a felső szemhéjak megereszkedése miatt hamar darabos lesz, ami nem túl esztétikus látvány.

 

Pálma szerint fontos, hogy mindenki, legyen az nő, vagy férfi igyekezzen a legtöbbet kihozni magából. Azonban ahogy fogalmaz  "amikor elszaladnak az évek, az ember belenéz a tükörbe, és a rakció csak ennyi: Úristen!, akkor változtatni kell".

 

Problémájára megoldást az alsó- és felső szemhéj Plasmage kezelése jelenti, és mivel, az előző kezelések eredményével Pálma rendkívül elégedett, ezért biztos ennek a kezelésnek  a sikerében is. Mint mondja, korábbi kezelése eredménye után, "bátran meri ajánlani a Doktornőt bárkinek".

 

Pálma a beszélgetés során ezért bizakodva, félelem nélkül várta a Plasmage kezelést. A kezelést remekül tűrte, és már a kezelés után közvetlenül látható volt annak eredménye.

 

A kezelés részleteiről képekkel együtt nemsokára beszámolunk, addig is minden kedves jelenlegi és új vendégünknek nagyon jó utat kívánok a szépülés útján!

 

profil3

Tóth Emese

ügyfél- és partnerkapcsolati menedzser

aktuális híreink

összes hír