Weboldalunkon cookie-kat használunk a legjobb felhasználói élményért.

Részletek Elfogadom

kosár

Plasmage szemhéjkezelés, Happy Lift szemöldökemelés műtét nélkül

Orvosesztétikai kezeléseket sok esetben helyreállítás céljából végzünk, ennek egyik formája, amikor az esztétikailag zavaró asszimetriák csökkentését érjük el.

 

 

Melinda bemutató kezelésünkre azért jelentkezett, mert az alapvetően meglévő szemkörnyéki asszimetriája az idő múlásával egyre zavaróbbá vált számára, mint mondta, akár egy egyszerű sminkelés, vagy egy napszemüveg kiválasztása is nehézséget jelentett.

 

Az asszimetriák műtét nélküli  korrigálása általában több lépcsős, hosszabb folyamat, sok esetben kombinációs kezelést igényel. 

 

Bemutató kezelésünknél a Plasmage orvosi műtét nélkül szemhéjkorrekciót választottuk a felső szemhéj bőrmennyiségének csökkentésére.  Ezt követően a gyógyulás után a  bal oldali ( képen jobb oldal) szemhéj magasságát és ívét igyekeztünk a másik oldalihoz igazítani, erre a Happy Lift szemöldökemelést választottuk, amivel a tartós eredményt is biztosíthatjuk.

 

Egy asszimetria korrekciós kezelésnél a reális elvárás a legtöbb esetben  nem lehet a teljes, tökéletes szimmetria. Ebben az esetben is jelentős javulást ígértünk, és úgy érzem, vitathatatlan, hogy a javulás valóban jelentős. 

 

 

 

 

 

Szemkörnyéki asszimetria kezelése 

 

A két szemhéj és szemöldök közötti  asszimetria szembetűnű. A bal felső szemhéj (kép jobb oldala) redőben borul a pillasor fölé. A szemöldök is mélyebben helyezkedik el, íve sem egyezik a másik oldallal, ez tovább rontja a szemhéj megjelenését is.

 

 

 A kezelés előtt:

 

 

 

 

Plasmage kezelés

 

Az orvosi plazmatechnológiával kezelve a szemhéjat, csökkentettük a bal szem feletti (kép jobb oldala) bőrmennyiséget. A tekintet nyitottabbá vált, a pillasor feletti szemhéjterületen megszűnt a felesleges bőr, redő.

 

 

Plasmage kezelés eredménye gyógyulás után:

 

 

 

Happy Lift szemöldökemelés

 

A bal szemöldök emelését Happy Lift kezeléssel végeztük el. A szemöldökemelés irányának megválasztásakor igyekeztünk a szemöldök ívét is a másik oldalhoz igazítani. A kezelés után nem csupán a szemöldök pozíciója változott, de következményesen a szemhéj is emelkedett, a tekintet még nyitottabbá vált.

 

 A kezelések után:

 

 

 

 

Köszönjük, hogy bemutathattuk a kezelés folyamatát képekben is!

 


 

 

 

A gyógyulást követően a szem is sminkelhetővé vált, az asszimetria minimalizálódott. 

 

A végeredmény egy gyönyörű, sugárzó szempár.  

 

 

 

 

 

 

 

     

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

              

Foto, smink : Studio 2.0

 

 

 

 

 

Bízom abban, hogy megmutathattuk, hogy alapos tervezéssel, kombinációs kezelésekkel az esztétikia problémát okozó asszimetriák is kezelhetőek,, akár műtét nélkül is, amelyek segíthetnek, hogy jobban érezzük magunkat a bőrünkben anélkül, hogy vonásaink megváltoznának.

 

 

Köszönjük, hogy vállalkoztak  bemutató kezelésünkre, hogy megmutathassuk a változást.

 

 

Sikeres, örömteli szépülést kívánok!

dr. Fercsik-Tóth Beatrix

AAAM és VISAGE certified Aesthetic Doctor

aktuális híreink

összes hír