Weboldalunkon cookie-kat használunk a legjobb felhasználói élményért.

Részletek Elfogadom

kosár

Plasmage szemhéjkorrekció és szemkörnyék kezelések

Szemhéj vagy szemkörnyék kezelés

 

Sokszor találkozunk a problémával, hogy a fáradt, ráncos, karikásnak tűnő vagy zárt tekintet nem, vagy nem csupán  a szemhéjak elváltozása okozza. Ezért  a szem körüli régió kezelését is mindig alapos okfeltárásnak kell megelőznie, hogy a kívánt eredményt valóban elérhessük.

 

Fontos tudni, hogy ha kombinált probléma okozza a zavaró elváltozást, a szemhéj önálló kezelésével nem érhetünk el optimális eredményt, csupán egy jól megválasztott, terv szerint elvégzett kezeléskombinációval.

 

 

Néhány probléma és megoldási lehetőség a teljesség igénye nélkül:

 

  • A felső szemhéj megereszkedése, ami a a szemrést zárttá teszi, akár a szempillákon is túlnyúlik (PlasmAge)
  • Az alsó szemhéj megereszkedése miatti ráncosság (Plasmage)
  • A szem alatti árkok (Hyaluronsavas feltöltés)
  • A szarkalábak, haragos ránc (Botox kezelés)
  • A szem alatti sötét karikák, pigmentfoltok, diszkrét ráncok (Dermaroller, mezoterápia, PRP, ápolók)
  • A szemöldök megereszkedése az idő múlásával, ami a szemhéjat a pillasorra tolja, vagy a külső szemzúgot zárttá teszi, a szem kisebbnek tűnik mint régen (Hyaluronsavas szemöldökemelés, Felszívódó szálas szemöldök emelés, botulinum kezelés) 

 

 

 

 

A szemhéj bőrének műtét nélküli kezelési lehetőségei 

 

 

Plasmage szemhéjkorrekció

 

 

A PlasmAge ® egy orvosi eszköz, ami a plazma technológia  segítségével lehetővé teszi a felesleges bőr biztonságos és rendkívül hatékony műtét nélküli csökkentését, a szemhéjak bőrének feszesítését.

A kezelés során helyi érzéstelenítésben, pontszerűen távolítjuk el a bőrfelesleget, így rendkívül precíz kezelés végezhető, miközben a környező szövetek nem károsodnak.

 

A szemhéj megnyúlt, laza bőrét a plazmaív a kezelt pontokban “elpárologtatja”, így csökken a felesleges bőr mennyisége. A kezelés emelett a szöveti regenerációs folyamatok beindításával a bőr feszesedését okozza. A kezelés során elsimítjuk a felesleges bőrredőt.

 

 

 

 

Ezt követően a szemhéj területének teljes felszínét feszesítjük.

 

 A kezelést alsó és felső szemhéjon is végezhetjük, csökkentve/ megszűntetve a ráncosságot, javítva a feszességet, a szemrést nyitottabbá téve.

 

 

 

 
A plazma kezelés biztonságosságát a frakcionált csúcstechnológiás plazmatechnológiás orvosi gép és orvosi kezelés biztosítja. 

 

 

Dermaroller, Mezoterápia

 

 

Kisebb problémák kezelésére, a folyamat lassítására, vagy megelőzésre kiváló lehetőségek vannak, aminek optimális kiválasztásához a sezmkörnyék vizsgálata, és a gépi bőrdiagnosztika nyújt segítséget a konzultáció során.

A megelőzés már egészen fiatal kortól javasolt! 

 

 

A szemkörnyék ápolása

 

 

A szemkörnyék rendkívül érzékeny, sérülékeny bőrének megfelelő ápolása kiemelten fontos bőrápolási feladat. Lassítja az öregedési folyamatokat, segít a megelőzésben.

Célszerű olyan termékeket választani, amelyek ápoló szerepükön túlmutatva akár problémamegoldásra is alkalmasak. (pl pigmentáltság stb.)
A megfelelő ápoló termék kiválasztásához gépi bőrdiagnosztikai rendszret használunk, hogy a szemmel még láthattalan, de mérhető változásokra is megfelelő terméket ajánlhassunk.

 

 

Szemhéj és szemkörnyék kombinált kezelései

 

 

Ha nem elégséges a szemhéj kezelése, kombinált megoldások jönnek szóba az optimális eredményért. Erről néhány esetünket bemutatjuk képekkel, melyet az alábbi képre kattintva ismerhet meg.

 

 

 

 

 

 

dr. Fercsik-Tóth Beatrix

AAAM és VISAGE certified Aesthetic Doctor

aktuális híreink

összes hír