Weboldalunkon cookie-kat használunk a legjobb felhasználói élményért.

Részletek Elfogadom

kosár

Plazmatechnológiás bőrmegújítás Marton Adriennel

Marton Adrienn ételstylist, műsorvezető több alkalommal járt már Nálunk. Munkája, a kültéri forgatások, a smink, és egyéb káros környezeti hatások miatt neki is mint minden tudatos nőnek kiemelkedően fontos, hogy bőrét megfelelően ápolja, hogy fiatalságát, szépségét minél tovább megőrizze. 

 

Mindendezek miatt, korábban végeztünk már neki, bőrdiagnosztikát, HIFU kezelést, O2 lift kezelést, és Genosys dermaroller kezelést is.

 

Korábbi kezeléseit itt tekintheti meg:

 

 

 

 

 

Most, azért érkezett hozzánk, hogy egy kozmetikai plazmakezelésen a bőr felső rétegének eltávolításával,  a bőrfelszín megújuljon, mindemellett a bőrmegújító folyamatok stimulálása következtében feszesebb, élettel teli bőrfelszín alakuljon ki.

 

Adriennek, még nincs szüksége rá, de a Plazamtechnológát hatékonyan alkalmazzuk az orvosi esztétikában is. Hogy hogy zajlott Adreinn kezelése, és mire nyújthat még megoldást a Plasmage, az alábbi videóból megismerheti. 

 

 

 

 

 

 

Köszönjük Adriennek a bizalmát, és hogy ismét minket választott. 

 

Kövessen minket az instagramon

 

Napi aktualitásokkal, kezelésekkel, előtte-utána képekkel, napi sztorikkal, kisvideókkal követheti munkánkat Instagram oldalunkon.

Kövessen  minket: @portabellavita

 

Instagram fiókunkat a képre kattintva is elérheti: 

 

instagram-logo-5

profil3

Fülöp-Tóth Emese

ügyfél- és partnerkapcsolati menedzser

aktuális híreink

összes hír