Weboldalunkon cookie-kat használunk a legjobb felhasználói élményért.

Részletek Elfogadom

kosár

Porta Bella Vita - A kedvenc unokahúgom

Először is, kérem nézzék el, ha ez a blogom kicsit személyesebb hangvételű, de ettől függetlenül igyekszem objektív maradni.

 

Bizonyára nem éri Önöket meglepetésként, hogy a Porta Bella Vitát, mindent amit jelent, nővérem Dr. Fercsik-Tóth Beatrix álmodta meg, az ő "gyermeke".

 

Én már jóval később kapcsolódtam bele a "nevelésbe", jóformán - hála, Önöknek, valamint nővérem maximalizmusának, tudásának, az általa elért eredményeknek - már kis "unokahúgom" megállt a saját lábán. Nekem, mint minden büszke nagynéninek, csupán annyi a teendőm, hogy mindenki számára, akit érdekel, megosszam sikereit, elért eredményeit. Ez nagyon hálás feladat, hiszen pozítv tapasztalatokból nincs hiány. :)

 

Nagyon szerencsésnek érzem magam egyrészt azért, mert olyan csodákat látok itt, amiről korábban álmodni sem mertem volna. Ebben az esetben nem is elsősorban az Önök által is ismert előtte-utána eredményképekre gondolok, hanem a számtalan csillogó szemre, sokszor örömkönnyekre, nevetésre, ölelésekre, aminek tanúja lehettem.

 

Másrészt hálás vagyok azért, hogy lehetőségem van minden olyan beavatkozásnak alávetni magam, ami számomra indokolt. Így alkalmam volt megtapasztalni jónéhány kezelés jótékony hatását. Ezekről a kezelésekről az alábbi a képekre kattintva tudhatnak meg Önök is többet. 

 

 

AJAKFELTÖLTÉS ÉS ÁLLKORREKCIÓ HYALURONSAVVAL

 

IMG_5070

 

SZEM ALATTI ÁROK FELTÖLTÉS 

 

IMG_5067

 

PREMIUM DIET PROGRAM

 

IMG_5074 

 

DERMAROLLER KEZELÉS

 

IMG_5068

 

 FRAKCIONÁLT LÉZERKEZELÉS

 

IMG_5066

 

BOTOX KEZELÉS

 

IMG_4066

 

HYALURONSAVAS ARCKONTÚROZÁS

 

IMG_8885

 

 

 

 

 

 

Gyakran merül fel kérdésként Vendégeinkben, és a határozott igen válaszra sokszor meglepődött tekinteteket kapunk, hogy nekünk volt-e már részünk valamely beavatkozásban.

 

Természetesen. Viszont a miértekre korántsem olyan egyszerű a válasz, hogy persze, mert nekünk ez könnyebben elérhető. Példaként hadd említsem meg, egy tetováló művész ismerösemet, akinek munkája méltán híres, a tetováló szakma is maximálisan elismeri, rajta mégsincs egyetlen motívum sem, azért mert elmondása szerint nem találta még meg azt a művészt, akivel szívesen tetováltatna. 

 

Esetünkben sem, pedig nekünk is igényünk van arra, hogy a legjobb formánkat hozzuk, nem magától éthetődőek ezeknek a kezeléseknek az igénybevétele bármi áron. 

 

Személy szerint a rengeteg pozitív benyomás, az egyes kezelések utáni elégedettség, mely abban nyilvánul meg, hogy a tükörbe nézve olyan arc mosolyog vissza rám, akit ismerek, akire emlékszem, akit láttam már, csak éppen egy kicsit korábban, ad minden alkalommal bizalmat az újabb természetes eredményt adó kezelések igénybevételére nálam is. 

 

 

IMG_5072

 

 

Ha Ön is hasonlóan gondolkodik, várjuk szeretettel!

 

Addig is minden kedves jelenlegi, és leendő Vendégünknek nagyon jó utat kívánok a szépülés útján!

 

 

Kövessen minket az instagramon

 

Napi aktualitásokkal, kezelésekkel, előtte-utána képekkel, napi sztorikkal, kisvideókkal követheti munkánkat Instagram oldalunkon.

Kövessen minket: @portabellavita

 

Instagram fiókunkat a képre kattintva is elérheti: 

 

instagram-logo-5

 

 

 

 

 

profil3

Tóth Emese

ügyfél- és partnerkapcsolati menedzser

aktuális híreink

összes hír