Weboldalunkon cookie-kat használunk a legjobb felhasználói élményért.

Részletek Elfogadom

kosár

Premium Diet a kiszámítható csoda

Újra a ringben

 

2012-ben váratlan és visszautasíthatlan lehetőséget kaptam. Akkor a Porta Bella Vita felajánlotta, hogy általam mutatják be az akkor bevezetett testsúlycsökkentő, testformáló programjukat, többek között a Premium Diet táplálékhelyettesítőket. Hogy miért én? Valószínűleg azért, mert úgy gondolták, ha nálam működik, másnál garantált a siker. Ugyanis nálam renitensebb, kitartást nélkülöző embert keresve sem találhattak volna. :)

 

Mindezek ellenére majndem 30 kg-tól szabadultam meg akkor, és újra kinyílt a virág.

 

Annyi minden történt azóta. Sok öröm, sok bánat, munkahelyi feszültség, és a kilók szépen, alattomosan, visszatértek, és újra úrrá lettek az egykori vidám, elégedett énemen. Idén márciusban világossá vált számomra, hogy az életem már jó ideje nem a megfelelő mederben zajlik, így olyan elhatározással, ami előtte soha nem volt jellemző rám, gondoltam egyet, kiúsztam a part szélére, kiléptem a mederből, és magam mögött hagytam mindazt, ami bánatot okozott. Eljöttem korábbi munkahelyemről, mert várt egy egészen új világ. Hogy hol? Hát persze, hogy itt a Porta Bella Vitában.

 

Itt azonban munkahelyi kötelességem lett, hogy amit képviselek, az látszon rajtam is, így újra lelkesen bontottam ki első Prémium Dietemet, és kortyoltam nagyot az édes élet ízébe. :)

 

Az eredmény eddig -15 kg-os zsírveszteség.... (Micsoda szó ez, így leírva tudatosult)... még hogy veszteség, -15 kg zsír nélküli öröm. Meglehetősen könnyedén veszem az akadályokat. A diétát elkezdő két napos Go kifejezetten jól esett, és nem okoz gondot a reggeli és vacsora Premium Diet Regularral való helyettesítése sem.

 

Ahogy változom, egyre többen kérdezik, hogy csinálom. Rengeteg dícséretet kapok, és meglepően sokszor hangzik el a mondat "Irigyellek, én már minden diétát kipróbáltam, nekem egyik sem működött". Egy biztos, ha van olyan diéta ami működik, hát ez az. Tudom már én is, hiába a kitartás, a motiváció, van amikor valóban gátja van a fogyásnak. Nekem ilyen volt az inzulinrezisztenciám, aminek megoldásával, szinte szemmel láthatóan kezdtek leolvadni a zsírpárnák rólam. Ebben a módszerben, pont ez a lenyűgőző, hogy az ember sosincs magára hagyva, a rendszeres mérések, a diéta előtti orvosi konzultáció minden problémára megoldást adnak, minden akadályon átlendítenek. Semmi mást nem kell tenni csak akarni a változást.

 

Ma csomagot bontottunk. Alig vártuk már, hogy megérkezzen. Új Premium Dieteket rejtett a doboz. Végre van már Premium Diet GO epres és csokis ízesítésben, továbbá új termékként szerepel a palettán a kifejezetten 40 éves kor feletti hölgyeknek és uraknak ajánlott, továbbá a Premium Hepashake diéta után fogyasztható, valamint a glutén-laktóz-fruktózmentes Premium Diet termék is.

 

Amennyiben Ön is szeretne megszabadulni felesleges kilóitól, a diétájától garantált eredményt vár, várjuk szeretettel egy a diétát megelőző orvosi konzultációra, testösszetétel mérésre, illetve az azt követő könnyen tartható, látványos eredményt hozó PREMIUM DIET diétára.

 

 

 

Mentés

profil3

Tóth Emese

ügyfél- és partnerkapcsolati menedzser

aktuális híreink

összes hír