Weboldalunkon cookie-kat használunk a legjobb felhasználói élményért.

Részletek Elfogadom

kosár

Radiesse ® arckezelés

Radiesse®kezelésünk február 15-ig kedvezménnyel vehető igénybe. Részletekről itt olvashat: KEDVEZMÉNYES AJÁNLATOK

 

 

Radiesse ® arckezeléssel már fiatal korban is újradefiniáljuk az arc kontúrját, lassítjuk a természetes öregedési folyamatokat.

 

Sokszor fiatalon megfigyelhetőek az arcon diszkrét változások, ami az idő múlásával fokozatosan erőtljesebbé válik, az arc megereszkedéséhez, ráncosodásához, beesettségéhez ezethet.

A Radiesse ® arckezelés lehetőséget teremt a kialakulóban lévő volumenhiány megszűntetésére, újradefiniálva az arc fiatalos kontúrját, emellett hatóanyagtartalmának köszönhetően a bőr szerkezetét tartósan rugalmasabbá, tömérebbé változtatva lassítja hosszútávon az öregedési folyamatokat.

Ezért a kezelés nem csupán problémamegoldásban kiemelkedő, de megelőzésre is kiváló.

 

 

Radiesse ® arckezelés

 

A Radiesse ® kezelés célja az arc régebbi, fiatalos kontúrjának diszkrét változását, az ívek ellapulását helyreállítani, az áll minimális volumenhiányát pótolni, valamint az arc egészén  a bőr rugalmasságát, tömörségét javítani, kitolni az öregedési folymatok jeleinek megjelenésének idejét.

A kezelés 1,5 mlRadiesse® feltöltőanyag felhasználásával történt.

 

 

 

 

 

 

A Radiesse arckezelést a "mérges" ráncok botox kezelésével kombináltuk. A kép akezelés előtti, és a kezelést követő 10. nap állapotát rögzíti. 

Köszönjük a hozzájárulást, hogy bemutathattuk a fotókat!

 

Bízunk benne, hogy így láthatóvá tehetjük, hogy  ezek a kezelések nem változtatják meg az arc karakteretét, hatásuk természetes,  finom, diszkrét és mégis rendkívül látványos. 

 

Mindenkinek sikeres, örömteli szépülést kívánok! 

 

dr Fercsik-Tóth Beatrix

 

 

dr. Fercsik-Tóth Beatrix

AAAM és VISAGE certified Aesthetic Doctor

aktuális híreink

összes hír