Weboldalunkon cookie-kat használunk a legjobb felhasználói élményért.

Részletek Elfogadom

kosár

Radiesse ® és hyaluronsavas arcfiatalítás eredményképekkel

Az arcesztétikai kezeléseknél sablonokban gondolkozni nem érdemes, hiszen  az arcot egészben szemlélve érhetjük el a leglátványosabb eredményeket. 

Nagy jelentősége van, hogy alaposan feltérképezzük az arc szerkezetét, és ne csak a zavaró problémára koncentráljunk, hanem a kiváltó okot igyekezzünk megkeresni és kezelni. Pontosan ezért nagyon fontos, megfelelően válasszuk meg a szükséges beavatkozást , felhasznált anyagokat,  ami sok esetben kombinációkat jelent a szép eredményhez.

 

Alábbi modellkezelésünk célja az arc fiatalítása, a ráncok megszűntetése, az ajkak elveszett volumenének pótlása, és egy sérülést követő asszimetriájának korrekcója volt.

 

A kezelés eredménye

radiesse-arcfeltoltes3

Foto, smink: Studio 2.0 ( Piskin-Fabinyi Annamária)

 

 

 

 

A kezelés Radiesse ®  és hyaluronsavas volumnepótlás

 

Az arcon megfigyelhető volt, hogy a ráncok, árnyékok a jelentős volumenvesztés miatt alakultak ki, ezért érdemi eredményt a volumen megfelelő pótlásával érhetünk el. 

 

A kezeléshez 1,5 ml ( 1 ampulla ) Radiesse ® feltöltőanyagot, és 2ml Belotero hyaluronsavat használtunk fel az arc beesettségének, ráncosságának megszüntetésére és az ajak fiatalítására és korrekciójára.

 

A kezelést követően az arc fiatalosan telt, megereszkedése, beesettsége megszűnt. Az ajak visszanyerte fiatalos ívét és teltségét, a sérülés nyomai szinte észrevehetetlenné váltak.

 

Az alábbi képek  a kezelést megelőzően, és közvetlenül a kezelés után készültek.

 

 

 

 

 

 

 

 

Köszönjük a hozzájárulást, hogy bemutathattuk a fotókat!

 

Bízunk benne, hogy így láthatóvá tehetjük, hogy  ezek a kezelések nem változtatják meg az arc karakteretét, hatásuk természetes,  finom, diszkrét és mégis rendkívül látványos. 

 

Mindenkinek sikeres, örömteli szépülést kívánok! 

 

dr Fercsik-Tóth Beatrix

 

 

Kapcsolódó bejegyzések

 

 

Radiesse ® arcfeltöltés

 

 

dr. Fercsik-Tóth Beatrix

AAAM és VISAGE certified Aesthetic Doctor

aktuális híreink

összes hír