Weboldalunkon cookie-kat használunk a legjobb felhasználói élményért.

Részletek Elfogadom

kosár

Ráncfeltöltés helyett archarmonizáció

Az alábbi kezelésünk egy 2 évvel ezelőtti archarmonizáció frissítése.  Ha az előzményeket megnézzük, láthatjuk, hogy az eltelt 2 év ellenére az előző kezelés eredményének jótékony hatásai nem szűntek meg teljes egészében, így a mostani kezelés jobb helyzetből indul, mint az előző, két évvel ezelőtti. 

Az előző kezelés részleteiről régebbi blogunkban számoltunk be, képekkel is mutatva a változást: Arckontúr javítás hyaluronsavval

 

 

Hyaluronsavas arcfeltöltés

 

2 évvel az előző kezelést követően ismét az arc esztétikai diagnosztikáját végeztük el első lépésben. Tévedés, hogy ugyanazon az arcon ugyanaz a kezelés kell, mindig az aktuális helyzethez igazodunk, és igyekszünk a legoptimálisabb kezelést elvégezni úgy, hogy az eredmény természetes legyen, a legszükségesebb beavatkozásokat végezzük csak el, fókuszálva a legfontosabb területekre.

 

A képek közvetlenül a hyaluronsavas arcfeltöltés kezelés előtt és a kezelést követően készültek. A végleges eredmény kialakulása hetekkel később történik meg, az emelő/simító hatások tovább fokozódnak. A tartósságra pedig választ ad, ha az előző kezelés eredményeit megnézzük.

 

 

 

 

 

Hyaluronsavas kezelés menete

 

Az archarmonizáció nem csak arról szól, hogy feltöltjük a ráncokat, pótoljuk a volumeneket.

Az esztétikai medicina komplex szemléletet igényel, hyaluronsavas kezelesnél korrigálja az idő múlása miatti változásokat, javítja a pozíciót, a kontúrokat, de még az izomműködesre is hatást tudunk gyakorolni (myomoduláció) Sokszor számotokra meglepő területek kezelését is elvégezzük,ami látszólag semmi összefüggésben nincs a problémával, amit szeretnétek megszűntetni. Csakhogy mi nem a “tüneteket” kezeljük, hanem az okokat keressük, és ezeket igyekszünk csökkenteni, összefüggéseiben kell néznünk az arcon lévő változásokat.

Ez a titka annak, hogy természetes legyen az eredmény, és a legoptimálisabb változást érhessük el.

 

 

 

 

 

Az ajak feltöltése után is látható pigment egyenetlenség (régi ajaktetoválás maradványa, illetve a kontúr pigmenthiányos egyenetlensége) ajaktetoválást javasoltunk, amit klinikánkon el is végeztünk. 

Az ajakfeltöltés és ajaktetoválás közös eredményéről és az összefüggésekről egy későbbi blogban írunk majd. 

 

 

Köszönöm a bizalmat a hozzánk forduló  pácienseinknek, és köszönöm a lehetőséget , hogy  bemutathattam ezt a változást is.

Minden Hölgynek sikeres, örömteli szépülést, az Uraknak sármos fiatalodást kívánok! 

 

 

 

dr. Fercsik-Tóth Beatrix

AAAM és VISAGE certified Aesthetic Doctor

aktuális híreink

összes hír