Weboldalunkon cookie-kat használunk a legjobb felhasználói élményért.

Részletek Elfogadom

kosár

Rúzsok és szájfények


Szigorúan véve a rúzs nem más, mint színpigmenteket tartalmazó viaszos zsiradék . Hál’Istennek a mai rúzsok összetétele már sokban változott és a megnövekedett az alapanyagok száma tápláló és ajakápoló hatóanyagokkal. A szájfények kevesebb színpigmentet (akár színtelenek is lehetnek), annál több csillogó-csillámló adalékot tartalmaznak. A lényeg,hogy bármelyik is áll hozzánk közelebb, bármelyiket is választjuk, fontos és elvárható, hogy ne csak színezzenek és fényesítsenek ajkainkon,hanem ennél többet nyújtsanak nekünk.

 

Hidratál ,Táplál

 

A KARAJA termékek gazdag hyaluronsav – magas koncentrációjú E-Vitamin és növényi olajokban gazdag termékei gondoskodnak arról, hogy az ajkunk elegendő nedvességet zárjon
magába, teltebbnek tűnjön, ne cserepesedjen ki, folyamatos hidratáltságot és tápláltságot kapjon.

 

Véd

az ajkaink nagyon érzékenyek az UV-sugarakra (nem tartalmaz fényre sötétedő pigmenteket sem), így joggal várhatjuk el a rúzstól vagy a szájfénytől, hogy tartalmazzon fényszűrőt is.

 

Fed

 

lágy – közepes – erős.
Minél több színanyagot tartalmaz egy rúzs, minél töményebb, annál erősebben fed, ám annál kevésbé krémes és lágy. Az inkább áttetsző hidratáló rúzsok , szájfények valamivel könnyebben lekopnak a szánkról, ha ilyet használunk, gyakrabban kell újrarúzsozni az ajkunkat, azonban ha az erősen fedőt választjuk gondoskodjunk megfelelő ajakápolásról is amelyet a rúzs alá felvihetünk vagy egy hyaluronos szájfénnyel megkoronázhatjuk a sminket.


Mai Trend

 

Manapság nem a fényes, inkább a selymes, sőt matt rúzsok a divatosak. Választhatunk egészen Nude – natúr színeket, amelyek szinte megegyeznek a szánk színével, lehetnek világosabbak de egészen mély árnyalatok is , trendi az egészen sötét szeder – meggy és bíbor színek.

Ha szájfény, akkor is választhatunk lemattuló színeket de lehetünk merészebbek , aranyosan csillogó, barackos, korall vagy semleges színtelen, éppen csak megcsillanó árnyalatokat is.

A húszas éveinkben még az összes rúzs jól áll, amelynek színe passzol az egyéniségünkhöz és a ruhatárunkhoz, tudjuk viselni.

A harmincas évek szinte kiáltanak a mindig nőies és klasszikus piros rúzsért: már tudjuk viselni, és még teltek az ajkaink.

A negyvenes éveinkben már fontos, hogy a rúzsunk mennyire hidratál, és mennyire tölti fel az ajkunkat. Ezen korosztály számára inkább a világosabb színek ajánlottak.

Az ötvenes éveinktől nagyon kell ügyelnünk az ajak kontúrozására, ekkor már picit „elmosódott” a szánk körvonala, így könnyen „kifut” róla a festék, és maszatos hatást kelt.

 

KARAJA rúzsok és szájfények

 

Alapvetően az összes Karaja rúzsról és szájfényről elmondható, hogy a speciális ceramide hatású krémes állaguk aminosavakat és fitoszterolokat tartalmaznak, amelyek segítenek az ajkak hidratáltságát megőrizni és teljes védelmet biztosítani,egy tökéletes fedés és hosszantartó hatás mellett.

Sziráki Dorina

asszisztens, smink, szépségtanácsadás, medicalkozmetika

aktuális híreink

összes hír