Weboldalunkon cookie-kat használunk a legjobb felhasználói élményért.

Részletek Elfogadom

kosár

Szemöldökemelés, cicaszem Cog szálas liftinggel

A felszívódó Cog szálas liftinget nem csak az arc emelésére használjuk.

A szemöldök megereszkedésének korrekciója, vagy szemöldök és a külső szemzúg pozíciójának megváltoztatásával “cicaszem” , vagy erősebb húzással “foxeye” hatást érhetünk el.

A COG szálas szemöldökkezéseket helyi érzéstelenítő injekció mellett végezzük, az érzéstelenítés apró kellemetlenségén kívül fákdalommal nem jár.


Miután behelyeztük a célnak megfelelően kiválaszttt számú és típusú COG szálat, a kezelt területet leragasztjuk. Ezt a kezelés típusától függően eltérő ideig, de legkevesebb 1 napig fennt kell hagyni.

A kezelést megelőzően a legtöbb esetben a homlok átmeneti nyugalomba helyezésére van szükség ( b.tox kezelés), hogy a szálak kimozgatását elkerüljük. A kezelés után pedig a homlok/ arc kímélete szükséges.

 

 

   

 

 

Szemöldökemelés a nyitottabb tekintet eléréséért

 

Gyakran a zártabb szemrést nem, vagy nem csak a szemhéj megereszkedése okozza, hanem a szemöldök pozíciójának változása az idő múlásával. Ebebn az esetben a szemöldök megemelése jelentős javulást okoz. 

 

Ennek egyik lehetősége a Cog szálas emelés. Abban az esetben viszont, ha a szemöldök felett vagy a halánték tájékon nagyobb volumnhiány alakult ki az idők során, a Cog szál helyett, vagy kombinációban a hyalurnsavas feltöltés/szemöldökemelés a megoldás.

 

 

 

Gszemöldöklifting

 

 

 

Szemöldök lifting a külső szemzúg emelésével 

 

A megereszkedett szemöldök a szem megjelenését is jelentősen megváltoztatja. A szem kisebbnek, szomorúbbnak tűnik, a tekintet zártabb, fáradt hatsú.

A szemöldökemelés kiegészíthető a külső szemzűg emelésével, ha természetes hatást szeretnénk, diszkréten "cicásítjuk" a szemet, a külső szemzúg finom húzásával felfele és oldalra.

A változás nagyon természetes, de az egész arc megjelenése megváltozik a fiatal tekintettől.

 

 

Szemöldökemelés

Szemöldökemelés Cog szállal

szemöldök lifting

 

 

COG szálas szemöldökemelés lézeres szemhéj kezeléssel kombinálva

Szemkörnyék 60+ .

 

A szemkörnyék kezelését (is) sokszor kombinációban végezzük, hiszen ha több kiváltó oka van ugyanannak a "problémának", a leghatékonnyabbak akkor leszünk, ha együtt kezljük ezeket.


Ebben az esetben a szemhéj kezelésén kívül a megereszkedett szemöldök pozícióján is változtattunk, a kép közvetlenül a kezelés-sor befejezése után ( Cog szálak behelyezése után) készült.
Az eredmények kiteljesedése még csak hónapok múlva lesz látható, folyamatosan javul majd a kép.

1. Szemhéjkezelés a bőrfelesleg csökkentése, fezsesítés, megújítás (DEKA DOT vagy PlasAge)

2. Homlok b.tox kezelése, hogy az izom nyugalomba helyezésével előkészítsük a szemöldök emeléséhez használt fogazott szálak stabil beépülését. ( nem szükséges ismételni, csak a beépülést segíti)
3. Szemöldöklifting Cog szálakkal


Ezek a kezelésk önállóan is végezhetőek, van amikor csak a szemöldök pozícióján kell változtatni, van, amikor csak a azemhéj kezelésenindokolt.

Persze a kérdés ezen belül is nagyon árnyalt, hiszen ha már volumenhiány is látható a szemöldök környékén, akkor a szemöldök emelésére hyaluronsavas liftinget javasolunk. .
A lényeg, hogy a szemkörnyéknél is fontos , hogy a  problémánnak megfelelően legyen kiválasztva.

 

szemöldökemelés

Cicaszem Cog szálas liftinggel

 

Fiatalabb korban pedig sokszor csak a harmónia megteremtése miatt pozicionáljuk a szemöldököt pl. COG-szálakkal, vagy a trendi cicaszemet alakítjuk ki a külső szemzúg és szemöldök külső ívének emelésével.

Ennek a kezelésnek a "drasztikusabb" változást mutató változata a "foxeyes" lifting, amikor erőteljes húzással a szemöldök tovább emelkedik, jelentősen felfelés húzzuk a szemöldök külső részét és a külső szemzúgot. A klasszikus fox eye kezelés viszont sosem lesz természetes megjelenésű, szemben a bemutatott cicaszem kezeléssel. 

 

cicaszem

 

szemöldökemelés

 

cicaszem, Cateyes

 

 

 

 

 

Bízom benne, hogy megmutathattuk, hogy mértékletes kezeléssel ízléses, természetes változást tudunk elérni. 

 

Minden Hölgynek sikeres, örömteli szépülést, az Uraknak örömteli, sármos fiatalodást kívánok! 

dr. Fercsik-Tóth Beatrix

AAAM és VISAGE certified Aesthetic Doctor

aktuális híreink

összes hír