Weboldalunkon cookie-kat használunk a legjobb felhasználói élményért.

Részletek Elfogadom

kosár

Szőrszálak már csak a nagyító alatt

Bár a marketingért én vagyok felelős, ez valóban nem a reklám helye, csupán személyes tapasztalat, ami még engem is lenyűgözött. 

 

Történt ugyanis, hogy megérkezett hozzánk a DEKA Moveo berendezés.

 

 

 

Nagy várakozással voltunk az kétségtelen, mert a "híre" már előbb ideért. A lézert az én jobb lábszáramon mutatták be nekünk.

 

 

Bevallom őszitén, hogy egyáltalán nem bántam, hogy erre a területre esett a választás, mert korábbai tapasztaimból adódóan tudtam, hogy a láb lézeres szőrtlenítése a leginkább viselhető terület, korábban például a bikinivonal szőrtelenítésétől egy fájdalmas próbálkozás után már lemondtam.

 

Mivel a szemüvegen keresztül nem láttam semmit, csak a hűsítő érzés, illetve a beszélgetés alapján tudtam meg, itt kérem szépen, már folyik a kezelés. Semmit nem éreztem, pontosan dehogynem csak fájdalom helyett csupán megkönnyebbülést. Aztán jött a bizonytalanság, mert az agyam azt gondolta ennek fájnia kellene... bevallom kicsit szkeptikusan vártam a hatást (mert mit nekem klinikai tanulmányok) 

 

A kezelés után pár héttel végre beköszöntött a nyár, én pedig a szekrény előtt állva reggel úgy döntöttem szoknyában jövök dolgozni. Egy gyors pillantás a jobb lábamra, szőrmentesség rendben, és indultam..... volna, ha teraszra kilépve a napsütésben épp csak egy pillanat erejéig nem ragad meg a tekintetem a másik lábamon. 

 

Totálisan felemás lettem. :) A jobb lábszáron a szőrszálakat egy kezelés után is már csak nagyítóval kereshetem, a másik lábra vár még a művelet, addig is marad a szőrtelenítés, de ki bánja, ha így most már látom a végét. Végre búcsút intek a szőrszálaknak. :)

 

 

 

 

Persze hozzátartozik, hogy egy kezelés nem elegendő, de én a saját bőrömön/szőrömön tapasztaltam, hogy milyen hatékony a  DEKA Moveo lézeres szőrtelenítés.

 

Várjuk Önt is szeretettel

 

Addig is minden kedves jelenlegi és leendő Vendégünknek nagyon jó utat kívánok a szépülés útján!

 

Kövessen minket az instagramon

 

Napi aktualitásokkal, kezelésekkel, előtte-utána képekkel, napi sztorikkal, kisvideókkal követheti munkánkat Instagram oldalunkon.

Kövessen minket: @portabellavita

 

Instagram fiókunkat a képre kattintva is elérheti: 

@portabellavita

profil3

Tóth Emese

ügyfél- és partnerkapcsolati menedzser

aktuális híreink

összes hír