Weboldalunkon cookie-kat használunk a legjobb felhasználói élményért.

Részletek Elfogadom

kosár

Teoxane szerelem

 

Ami eddig csak a fecskendőben volt most tubusban és a tégelyben is elérhető

 

Olyan régóta teszteljük és szeretjük a Teoxane termékeket, hogy úgy gondoltam egyértelműen megérdemelnek egy egész blog bejegyzést ezek a készítmények. Személyes tapasztalataim és visszajáró vendégeink elmondásai alapján, úgy vélem teljes képet kaphattam a krémek, szérumok használatáról és jótékony hatásukról. Nem is tudtam volna más címet adni ennek a bejegyzésnek….., hiszen aki kipróbálja a bőrtípusának megfelelő készítményt nagyon megszereti őket és bizalmat szavaz nekik a jövőben is.

 

 

A Teoxane egy Svájcban készült szépség. Mme Valérie Taupin 2003-ban megalkotta a TEOXANE-t kristálytisztán látta, hogy a szépségpiac növekvő keresletét olyan csúcsminőségű, formabontó termékekkel lehet kielégíteni, amelyek alapja a szigorú tudományos kutatás. Elkötelezettek a hialuronsavas ránctalanítók és bőrápolási termékek megalkotását és gyártását illetően oly módon, hogy ezen folyamatok során mindig a legkorszerűbb iparági eljárásokat alkalmazzák a lehető legmagasabb színvonalon. Olyan időket élünk, amikor a szépség már nem életkor kérdése. A nők és a férfiak egyaránt azt akarják, hogy szépségük és megnyerő külsejük sokáig tartson. Nagyszerű megoldás lehet a termékcsalád legtöbb tagja a megelőzésben, illetve esztétikai beavatkozások utáni időszakban. Vannak olyan pácienseink akiknek nagyon érzékeny bőrük van és hajlamos a kipirosodásra, pattanásokra. Ezek a termékek megoldást nyújtanak nekik is.

 

Azok a termékek amikről bővebben beszélni fogok most a Teoxane szérumok és hámlasztó készítmények. Természetesen az összes krémről, szérumról, lemosóról, balzsamról ódákat lehetne zengeni, most mégis a kettő szérumot és a hámlasztó készítményeket veszem górcső alá.

 

Bőrmegújítás Teoxane-al 

 

A hámlasztásnak amúgy is, ha lehet ilyet mondani”szezonja” van…., így én is kipróbáltam az elmúlt hetekben a Perfect Skin Refiner hámlasztó éjszakai hidratáló krémet. Ez az éjszakai bőrmegújító krém a glikolsav és a TEOXAN RHA ® hidratáló technológia egyedi kombinációja. Gyengéd és hatékony. Hámlasztó hatásánál fogva aktívan megújítja a bőrsejteket alvás közben, így a bőr egészségesebb, hidratáltabb, az arcszín pedig egyenletesebb lesz. Meglepődve tapasztaltam, hogy az amúgy pár hónapja problémássá vált bőrömmel csodát művelt már egy hétvége alatt. Mi nők tudjuk, hogy a hormon változások mennyire tudnak látszani a bőrön is. Akár zsírosodás, pattanások és aknék formájában. Ez a készítmény kíméletesen veszi fel a harcot ezekkel a problémákkal szemben.

 

Perfect skin refiner teoxane

 

A másik szuper aha savat tartalmazó készítmény pedig az A.H.A Cleansing gel. Habzó arclemosó és peeling egyben, amely alaposan tisztít, enyhén radíroz, újjáéleszti és ragyogóvá varázsolja a bőrt. A selymes bőr eredményét ragyogást fokozó komplexével éri el. Az A.H.A Cleansing Gel nélkülözhetetlen eleme valamennyi bőrtípus arcápolási rutinjának. Több funkciós tisztító gél, amely mélyen tisztítja és hidratálja a bőrt. Exkluzív receptúrája ötvözi az intelligens összetevőket: a glikolsavat, a gyümölcssavakat, az RHA Resilient Hyaluronic Acid®-ot és egy fehérítő komplexet, amely eltávolítja szennyeződéseket és az elhalt bőrsejteket. Hidratálja a bőrt, és friss és ragyogó egységes bőrképet eredményez.

 

aha lemosó

 

Hatékony Anti-aging Teoxane-al

 

A következő bemutatni kívánt Teoxane csodák ahogy ígértem is….A szérumok lesznek. Kezdjük a sort az egyedülálló RHA SZÉRUM - mal. Ez az elismert szérum tartalmazza a legnagyobb koncentrációban a TEOXANE egyedi, hidratáló és szabadalommal védett RHA ® technológiáját. Könnyű és kényelmes, az RHA ® szérum hatékony kombinációja az olyan antioxidánsoknak és öregedést gátló hatóanyagoknak, amelyek már a 14. naptól szemmel láthatóan átalakítják és megfiatalítják az öreg bőrt. Nagyszerű termék esztétikai beavatkozások utánra, hogy meghosszabbítsa a kezelés hatóidejét. Hiszen sokan elfelejtik, hogy a hyaluronnal végzett volumenpótlások után is táplálni kell a bőrt megfelelő anyagokkal.

 

 

 

Végül a pigment foltok otthoni halványításának koronázatlan királynője ami hyaluronnal van ötvözve a Cvit Serum. Ez olyan TEOXANE RHA technológiával kombinált, új generációs C-vitaminos készítmény, amely harcba száll a pigmentációval, a rugalmatlan bőrrel és a fénytelen arcszínnel. Ez a továbbfejlesztett szérum – a pigmentáció ellen küzdő antioxidánsokkal – maximalizálja a bőr ragyogását, hidratál és javítja a bőr tónusát. Az RHA® x VCIP Serum TEOXANE RHA®-ból és VC-IP-ből tevődik össze. A VC-IP a C-vitamin egy stabilizált formája, amelyet bőrgyógyászok ajánlanak, mert a következő öregedést gátló hatással bír: antioxidáns aktivitással rendelkezik, ragyogóvá teszi a bőrt és stimulálja a bőrkollagént.

 

Texonane Cvit szérum

 

Csak ajánlani tudom ezt a termékcsaládot. Úgy vélem mindenki megtalálhatja a készítmények között a neki tetszőt, amit, ha hazavisz magával, szerelem lesz első használatra.

roxi blog

esztétikai referens

aktuális híreink

összes hír