Weboldalunkon cookie-kat használunk a legjobb felhasználói élményért.

Részletek Elfogadom

kosár

Testformálás- diéta vagy zsírbontás

A sikeres diéta, és átalakulás titka, hogy elhiggyük, ez nem csak másoknak sikerülhet. Csak az első lépés nehéz, amíg szembenézünk azzal, hogy ha örökké csak kívülálló szemlélők maradunk, mindig csak másokkal történik meg a "csoda".

Legyen őszinte saját magához, álljon a tükör elé,  ne féljen szembenézni a tényekkel. Merjen kérdezni, változtatni, segítséget kérni. Csak így lehet aktív szereplője a saját életének! Mi hiszünk Önben, és nem hagyjuk egyedül!

 

 

Számtalan lehetőség, módszer áll ma már rendelkezésre. Lehet önállóan, csoportosan, segítséggel vagy anélkül, hatalmas vagy könnyen átvészelhető küzdelemmel...

MINDENKINEK CSAK SAJÁT DÖNTÉSE LEHET, HOGY AKAR-E VÁLTOZNI, ÉS HA IGEN, AKKOR HOGYAN.

 

 Diéta vagy helyi zsírbontás?

 

Amikor a probléma nem kisebb területekre lokalizálódik, a legcélszerűbb először a testsúly csökkentése, hiszen a zsírbontó kezelések csak kisebb területek kezelésére alkalmasak. Ebben az esetben válasszunk olyan diétát, amely a test zsírtömeg csökkentését okozza anélkül, hogy izomtömegünk csökkenne.

Ennek a biztonságos követéséhez a bioimpedancia testösszetétel mérők kiválóan alkalmasak .

Mi a PREMIUM DIET orvosi diétát alkalmazzuk. ( BŐVEBBEN ››› )

 

Amikor a testsúly normális (vagy ahhoz közeli), és "aránytalan" lerakódásokat látunk (például a hason, combon indokolatlan zsírpárnák), akkor sokszor sem a diéta, sem a sport nem oldja meg a panaszt, ilyenkor a panaszolt területről a zsírfelesleg eltávolítása, vagy annak megkissebítése jön szóba. 

  • A zsírfelesleg eltávolításakor a zsírsejtek száma az adott területen csökken. ( Zsírleszívás, INJEKCIÓS ZSÍRBONTÁS) Természetesen a zsírsejtek nagyságukat ettől függetlenül változtatni képesek, így a kezelt területek körfogata hízás/fogyás esetében változhat, de a kevesebb zsírsejtszámnak köszönhetően a változás a többi testrésszel arányos lesz.
  • Ezzel szemben a zsírsejtek méretét , és ezáltal a terület térfogatát megváltoztató kezelések esetén testsúlyváltozásnál ugyanúgy jelentkezik az "aránytalan" körfogatnövekedés.

 

dr. Fercsik-Tóth Beatrix

AAAM és VISAGE certified Aesthetic Doctor

aktuális híreink

összes hír