Weboldalunkon cookie-kat használunk a legjobb felhasználói élményért.

Részletek Elfogadom

kosár

Testkezelések különböző problémákra eredményképekkel

 

A tavalyi évtől alkalmazzuk eredményesen innovatív tetskezelő gépeinket. A helyi zsírlerakódások, cellulit, kezelésére, bőr feszesítésére sokszor kombinációkban alkalmazva érjük el az elvárt célt.

 

  • A Cooltech® egy orvosi eszköz, amely cryolipolízissel (zsírfagyasztással történő zsírbontás), a zsírszövetek szabályozott hűtésével éri el a zsírsejtek szabályozot sejthalálát (adipocita apoptosis).  Cooltech cryolipolízis lehetővé teszi a bőr alatti zsírszövet mennyiségének csökkentését a zsírsejtek számának végleges  csökkentésével. 

 

  • A DEKA innovatív Onda készüléke a világon egyedülálló, ami speciális mikrohullámok segítségével új dimenziót nyit a testformálásban, testkontúr javításban és a legmakacsabb narancsbőr kezelésében is.

 

  • Z Wave Pro a Zimmer esztétikai gépe, ami nagy energiájú radiális impulzussal és dolgozik. Nagy energiájú impulzusok nyomást gyakorolnak a szövetekre, és megbontják a molekulák rácsszerkezetét. A szakítóhullám pedig  a zsírszerkezetek destabilizálódását váltja ki.  Mivel a Z-Wave a nemzetközi tanulmányok és ajánlások szerint jelentősen javítják egyéb testformáló kezelések eredményességét, ezért kezeléseink közül több esetben a kezelésbe beépítésre került, más kezeléseknél (pl injekciós zsírbontás) kiegészítésképpen ajánljuk, egyidőben a kezeléssel, hiszen így tovább növelhetjük a kezelési hatékonyságot.

 

 

Néhány esetet szedtem most csokorba, persze a lehetőségek és kombinációk száma végtelen, de az alábbi képek, és tényadatok, bízom benne, hogy Önt is meggyőzik a kezelések hatékonyságáról.

 

1. DEKA ONDA kezelés hasi zsírlerakódás kezelésére

 

 

 

 


Ha mindent megtesz, akkor is maradhatnak ragaszkodó zsírpárnácskák, amit ebben az esetben Deka Onda-val kezeltünk, melyet mint mindig, a hatékonyság fokozása érdekében Z-Wave lökéshullámmal egészítettünk ki.


A kezelendő “probléma” szinte nem is volt zavaró, de  az eredmény, ( Inbody testösszetétel méréssel igazoltan változatlan testsúly és össz.!teszsírszázalék, valamint a kontroll terület változatlan körfogata mellett) 11 cm körfogatcsökkenés csökkenés volt  a hasi/ deréktáji területen 4 héttel a kezelés után. Az objektív eredmények érdekében több mérést, testösszetétel mérést is végzünk, így lehetünk biztosak abban, hogy a változás nem fogyás eredménye, vagy diéta mellett mennyi a kezelés eredményéből eredő változás, de súlynövekedésnél is meg tudjuk ítélni a kezelés hatását a kezelt területen.


Ezért sosem kell azt gondolni, hogy nem kap választ, hogy a diéta, a sport, vagy a testkezelésünk eredménye-e a változás.

 

 

2. " Banana roll " kezelése Cooltech cryolipolízissel és DEKA Ondával

 Gyönyörű, fiatal lány, és eddig megoldhatatlannak hitt probléma... Kombinált kezeléssel a popsi alatti úgynevezett “Banana Roll” és  oldalsó zsírlerakódás kezelését végeztük el Cooltech cryolipolízissel, majd Deka Onda kezeléssel, ami a  bőr feszesedését is hatékonyan oldja meg.


Itt is mérhető volt -3 cm csökkenés a kezelt területen, de a szabad szemmel is látható kontúrok változása talán sokkal szembetűnőbb.


A kezeléseket, ahogy mindig a hatékonyság növelése érdekében Z-Wave lökéshullám terápiával egészítettük ki. A Z-Wave önállóan is hatékony a testformálásban.

 

3. Kombinált kezelés hasi zsírbontásra

 

 

 

 

 

 

 

Egy tipikus példa arra, amikor azt mondjuk, hogy az eredmény garantált, de a kialakulásának üteme egyénenként változó.


A képen látható esetben Cooltech kezeléssel végeztük a has kezelését, amit a kezelés után 12 héttel Deka Onda kezelés követett. Ezt követően 4 héttel történt kontrollon már 6,8 cm körtérfogat csökkenést mértünk, szemben a 2. kezelés előtti 1,2 cm-el. Az első Cooltech és a 2. Onda együtt dolgozott még, hiszen az Onda eredménye sem volt még végleges a kezelés után 4 héttel. Azt, hogy zsírtömegben egyébként nem történt változás Inbody testösszetétel méréssel ellenőriztük.

Persze ebben az esetben is kiegészítettük a hatékonyság fokozása érdekében Z-Wave lökéshullámterápiával egészítettük ki.

 

4. Egyetlen kezelés két területen Cooltech-el

 

 

 

 

Állítólag a férfiak türelmesebbek, mint a Hölgyek. Hogy ez így van-e arról biztos mindenkinek van véleménye. 

 


Egy biztos, Vendégünk egymás után közvetlenül vett igénybe két területnyi Cooltech kezelést Z-Wave lökéshullám terápiával kiegészítve, melynek során hasa felső és alsó harmadának zsírfagyasztása is megtörtént. Így az eredmény is duplán érkezett, amivel mi is Ő is elégedett lehetett. 1 alkalom két terület Cooltech +Z Wave lökéshullám után 4,5 héttel (a mindig mért egyéb kontroll terület változatlansága mellett) 5 illetve 5,5 cm-el a has körtérfogat csökkenés.

 

 

 

Várjuk Önt is szeretettel!

 

Addig is, minden kedves jelenlegi Vendégünknek nagyon jó utat kívánok a szépülés útján!

 

Kövessen minket az instagramon

 

 

Napi aktualitásokkal, kezelésekkel, előtte-utána képekkel, napi sztorikkal, kisvideókkal követheti munkánkat Instagram oldalunkon.

Kövessen minket: @portabellavita

 

Instagram fiókunkat a képre kattintva is elérheti: 

@portabellavitaprofil3

Tóth Emese

ügyfél- és partnerkapcsolati menedzser

aktuális híreink

összes hír