Weboldalunkon cookie-kat használunk a legjobb felhasználói élményért.

Részletek Elfogadom

kosár

Tetovált ajak hyaluronsavas feltöltése

hyaluronsavas ajakfeltöltés és az ajaktetoválás nagyon ütős párosítás lehet, persze csak akkor, ha az ajaktetoválás is igényesen, szakszerűen van elkészítve.

 

Sajnos sokszor szaladunk bele abba a problémába, hogy az ajak fölé húzott tetovált kontúrral szeretnék az ajkat nagyobbítani. Mivel ez nem lesz természetes, nem lesz a száj dúsabb, ezután ajakfeltöltéssel szeretnének javítani a helyzeten.

 

Ha a tetoválás meghaladja az ajak anatomiai határait,  nem lehet ugyanúgy kezelni hyaluronsavval, mint akinek a tetoválása tiszteletben tartja a határokat. Nem kontúrozható, korlátozottan formálható.

 


Fontos tehát, higy a sminktetoválás kiválasztásánál is legyen nagyon tudatos, törekedjen a jó minőségre, hiszen azt az eredményt örökké viselni fogja!!! 

 


A jó szakember az ajaktetoválással gyönyörű színt, határozott kontúrt formál, alaposan megtervezi a munkáját, és sosem fogja elhitetni Önnel, hogy a tetoválás helyettesíti az ajak hyaluronsavas feltöltését. 

 


A képen is látható csodálatos eredményt lehet elérni az aprólékos, precízen dolgozó sminktetováló szakemberek munkáinál. 

 

 

 

 

 

Várjuk Önt is szeretettel!

 

Addig is minden kedves jelenlegio és leendő Vendégünknek nagyon jó utat kívánok a szépülés útján!

 

Kövessen minket az instagramon

 

Napi aktualitásokkal, kezelésekkel, előtte-utána képekkel, napi sztorikkal, kisvideókkal követheti munkánkat Instagram oldalunkon.

Kövessen minket: @portabellavita

 

Instagram fiókunkat a képre kattintva is elérheti: 

@portabellavita

profil3

Tóth Emese

ügyfél- és partnerkapcsolati menedzser

aktuális híreink

összes hír