Weboldalunkon cookie-kat használunk a legjobb felhasználói élményért.

Részletek Elfogadom

kosár

Tímea története

Hogy kerültél kapcsolatba a Porta Bella Vitával?

 

Már a  kezdetektől, jófomrán a nyitásotok óta követem figyelemmel a munkátokat.

 

Mi vezetett oda, hogy belevágj az orvosi esztétikai beavatkozásokba?

 

Alapvetően nem vagyok hiú. Ennek ellenére szerintem mindenkinek van egy képe magáról, ami általában helyesebb, mint a valóság, fiatalabb énünk van a fejünkben. Ehhez képest, ha belenézel a tükörbe, mindig van egy apróbb döbbenet. Ezt sokan elhessegetik, engem azonban már jó ideje nagyon zavart.

 

Mielőtt belevágtam, voltak előttem jó és rossz példák is. Találkoztam volt osztálytársammal, aki szintén ide jár hozzátok. Az ő arcának rendkívül jót tett a fiatalítás, viszont ahogy más is, én is láttam sok negatív példát, elrontott, túlzásba vitt beavatkozásokról, ami visszavetett. Nekem nem az volt a célom, hogy mindenki lássa, hogy beavatkozáson estem át, hanem természetes eredményt szerettem volna. Nem akartam olyan lenni, ami nem én vagyok.

 

A honlapotokon található képek, azonban teljesen meggyőztek, hogy itt a helyem.

 

A környezetedben élők, hogy fogadták a döntésedet?

 

A mi családunkra jellemző, hogy nem írjuk felül soha a másik döntését. Egyetlen férfi barátom említette, hogy véleménye szerint méltósággal kellene viselnem, aminek jönnie kell. A barátnőim és én is azonban lázban égünk. :) Két gyermek édesanyja vagyok. Párom elfogadta a döntésem, kiváncsian várja az eredményt, ő azt mondta "ha te úgy látod jónak ezt szereznéd, akkor én is!".

 

Mennyire vagy tudatos egyébként a szépségápolásban, egészségmegőrzésben?

 

Be kell vallanom meglehetősen slendrián vagyok. Kampányaim vannak magammal. Nehezen szánom rá magam dolgokra, de akkor fanatikusan viszem azt véghez. Életmódomban sajnos nem vagyok tudatos, úgy élek, hogy ahogy esik úgy puffan. Minden helyzetből próbálom a  legjobbat kihozni, ha nem valami nem sikerül, akkor megyek tovább, és próbálom másképp.

 

Tartasz a kezeléstől?

 

Igen. Vagy talán inkább izgatott vagyok. Félelem már nincs bennem, mert ahogy már mondtam is, láttam a honlapotokon, és a közösségi oldalakon lévő fotókat, így már tudom, hogy nincs miért aggódni. Az új dolgok persze mindenkiből szerintem, egy egészséges izgatottságot váltanak ki.

 

Hogy pontosan mihez hasonlította ezt Tímea? Megtudhatja az alábbi videóból.

 

 

 

Tímea kezeléséről, képekkel, videókkal, eredményképekkel, leírással, a későbbiekben természetesen beszámolunk. Kövessenek minket figyelemmel a Facebookon, illetve az Instagramon is.

 

Kövessen minket az instagramon

 

Napi aktualitásokkal, kezelésekkel, előtte-utána képekkel, napi sztorikkal, kisvideókkal követheti munkánkat Instagram oldalunkon.

Kövessen minket: @portabellavita

 

Instagram fiókunkat a képre kattintva is elérheti: 

 

 

 

instagram-logo-5

 

Minden kedves jelenlegi és leendő Vendégünknek nagyon jó utat kívánok a szépülés útján!

 

 

 

 

 

profil3

Fülöp-Tóth Emese

ügyfél- és partnerkapcsolati menedzser

aktuális híreink

összes hír