Weboldalunkon cookie-kat használunk a legjobb felhasználói élményért.

Részletek Elfogadom

kosár

Tudatos életmód, lépésről lépésre

 

 

Talán idén megérett Önben a gondolat, hogy változtass életmódján, tegyen egészségedért?

 

Túl sok munka, stressz, egész napos ülés, mozgásszegény életmód, össze-vissza étkezés, minőségi ételek hiánya és még sorolhatnám. Sajnos ezek a tényezők mind ellenünk dolgoznak. A jó hír az, hogy vannak dolgok, amin viszont apró lépésekkel tudunk változtatni.

 

A legjobb tanács, amit adhatok, hogy nem kell egyszerre mindent és drasztikusan felülírni, de ha az elhatározás megvan, és van motiváció, hogy változtasson, a lehetőségeket is megtalálja.

 

Írja le céljaidat, határozza meg mit szeretne, minél konkrétabban. Pl : nyárra szeretnék 5kg.-t fogyni. Írja le miket tervez tenni céljai elérése érdekében. Napi rutinjában mit fog változtatni.

 

A Tudatosság és a Következetesség lehet az alapja mindennek.

 

Mint beszámoltunk többször is már Önöknek, gépparkunkat bővítettük, hogy minél tökéletesebb eredményt tudjunk elérni a testkezelések terén. Személyes tapasztalataim, valamint a közvetlen környezetemben lévők ihlettek ennek a blognak a megírására. Sokan tanácstalanok, bátortalanok és szkeptikusak a testkezelésekkel kapcsolatban. Rengeteg kérdés merül fel, hogy hol, mivel is kezdjem el? Biztos jó, nem fáj stb. Melyik a legjobb?

 

Amennyiben döntött és belevág a tudatos életmód váltásba, és ennek ellenére lokálisan mégis maradt még zsírfelesleg, cellulit, vagy akár bőr, amiek feszesítésére an szükség, a válaszom a következő: Cooltech cryolipolizis és a DEKA Onda testformálás.

 

Miért? A COOLTECH és az DEKA ONDA a legmodernebb technológia a teljes test kontúrozásához, átalakításához. Mindkettő kezelésről elmondható, hogy nem invazív, nincs szükség  felépülési időre.

 

A Cooltech kezelés lehetővé teszi a bőr alatti zsírszövet csökkentést a test egyes területein szabályozott hűtési technológiával. 3 kezelés optimális lefolyása után a kezelt területen lévő zsírsejtek 70%-a elpusztul. Egyénenként változó. Területenként 1-3 kezelés javasolt 6-8 hetes kihagyással. Az eredmények a kezelést követően 15 nap után már láthatóak, de a teljes eredményhez 6-8 hétre van szükség a szervezetnek. A kezelés időtartama 70 perc, előkészület körülbelül 20 perc.

 

 

A Deka egy újabb áttörést jelentő technológia, az egyetlen Coolwaves, speciális mikrohullámot alkalmazó rendszer, amely szelektíven célozza meg a zsírsejteket, amely az elektromágneses mezőt a zsírsejtek felé tereli, azokat szétrombolja, miközben egy integrált hűtőrendszerrel megkíméli a bőrt. A Coolwave hullámokkal csökkenti a helyi zsírfelhalmozódást, kezeli a legelőrehaladottabb cellulitet és kezeli a bőrmegereszkedést. Az eljárás fájdalommentes, nincsenek mellékhatásai.

 

 

 

 

Tegye meg az első lépést, mi segítünk!!

 

Kövessen minket az instagramon

 

 

Napi aktualitásokkal, kezelésekkel, előtte-utána képekkel, napi sztorikkal, kisvideókkal követheti munkánkat Instagram oldalunkon.

Kövessen minket: @portabellavita

 

Instagram fiókunkat a képre kattintva is elérheti: 

@portabellavita

Reni blog

Kovács-Cseh Renáta

recepciós, esztétikai munkatárs

aktuális híreink

összes hír