Weboldalunkon cookie-kat használunk a legjobb felhasználói élményért.

Részletek Elfogadom

kosár

Tudomány a szépség mögött

Mi is az a 24/7 és miért válaszd ezt a kezelést ?

 

Ahogy az évszakok folyamatosan váltakoznak, bőrünk is máshogy viselkedik. Még tart a kellemes nyár után beköszöntött tél, több csapadék , hideg szelek és minuszok... sajnos ezek megviselnek minden bőrtípust. Bőrünk reagál ezekre a hatásokra és változásokra, és ez nem történik észrevétlenül: túl van terhelve, és ez megmutatkozhat szárazságban, érzékenységben, vagy fénylő foltokban amiken jobb ha minél előbb és minél hatásosabb kezelésekkel és krémekkel segítünk.

 

A Kleanthous kezelések széles palettájából a Kleanthous 24/7 kezelés az ötféle szérumkombinációnak köszönhetően teljesen személyre szabott kezelést tud összeállítani a bőrödnek megfelelően. A kezelések sikerének titka a cell supporting molekulák ( C.S.M  Ez a  molekula a sejtjeinkben megtalálható legkisebb fehérjemolekula , amelynek feladata, hogy a sejten belül és a sejtek közötti információcsere, ezáltal a sejtosztódás tökéletesen működjön ) amelyek aktívan támogatják a bőr működését. Így az újra fel tudja építeni saját védőrendszerét, biológiailag megfiatalodik.

 

Mi történik a kezelés közben és még az után is a sejtjeinkkel? 

 

Salaktalanítás, nedvességpótlás, sejtregenerálás, elasztin pótlás, hidratálás, öngyógyító folyamatok beindítása, ráncok csökkentése, felszíni ráncok megszüntetése, olajos fénylő bőr optimalizálása, érzékeny bőr nyugtatása … Azt hiszem minden benne van.

 

Igen, mindezekre képes a 24/7 kezelés, hiszen a Kleanthous megadja azt a szabadságot a kozmetikusnak , hogy a rengeteg hatóanyagból ( c.s.m. molekulák, elasztin, aloe vera, E vitamin, növényi olajok, homoktövis, acerola cherry, allantoin, bisabolol, porcelánföld, stb.) ő maga alkothassa meg a arcpakolásokat , a szérumokat és a megfelelő kezelési protokollt , hogy az tényleg személyre és problémára szabott legyen  . Nem csak hasznos de igazán kellemes is az élmény amit tapasztalunk a ’’terápia” alatt . Már az első mozzanattól kezdve, ahogy az arctej illatát megérezzük, ellazulunk és utána csak sorakoznak a finomabbnál finomabb lépések, masszázsmozdulatok és a teljes relaxot biztosító ultrahang ami nem csak hatóanyagot juttat be hanem fényterápiával is ellazít minket.

Remélem mindenki számára elhúztam azt a bizonyos mézes madzagot és kedvet kapott , hogy megajándékozza bőrét egy 24/7 terápiával. És ha már megtapsztaltad a csodát, abban biztosak vagyunk, hogy haza is akarod majd vinni. :) Ennek semmi akadálya, válogass Kleanthous termékek

 

Kövess minket az instagramon

 

Napi aktualitásokkal, kezelésekkel, előtte-utána képekkel, napi sztorikkal, kisvideókkal követheted munkánkat Instagram oldalunkon.

Kövess  minket: @portabellavita

 

Instagram fiókunkat a képre kattintva is elérheted: 

 

instagram-logo-5

Sziráki Dorina

esztétikai terapeuta

aktuális híreink

összes hír