Weboldalunkon cookie-kat használunk a legjobb felhasználói élményért.

Részletek Elfogadom

kosár

Újra egy kis családi kulisszatitok

 

 

Naponta többször hagzik el a kérdés, "Önök tetvérek, igaz? Elképesztő a hasonlóság, le sem tagadhatná..." Erre mindig ugyanaz az őszinte válasz, "nem is szeretném, sőt.." Gyermekkoromban ő volt a példaképem, és most sincs ez másképp.

 

Az, hogy valaki ilyen piedsztálra kerül egy személy életében kierőszakolni nem lehet. Mégis hogy érhető el? Valószínűleg úgy, hogy amit mond vagy tesz az megkérdőjelezhetetlen, az úgy van és kész. Gondolok itt az élet fordulópontjain nyújtott támogató segítségre, de a legapróbb dolgokban tett megcáfolhatatlan gondolataira, és tetteire.

 

És még most is csodálva nézem a napi munkájának eredményeit, hogy az amit végez, milyen hatással van emberek jókedvére, önbizalmára, és - nem túlzás ha azt mondom - életére.

 

Egyáltalán nem meglepő tehát, ha minden újdonságot, kezelést, terméket, amik hozzánk érkezik az elsők között szeretnék kipróbálni. Nem, én nem a klinikai tanulmányokra alapozva, hanem mert millió szempontot végigvéve, minden innovációs beruházás előtt, ő azt mondja, hogy ez jó.

 

Aztán  megérkezik ....itt van.... használatba vesszük.... jönnek az első Vendégek.... beérnek az eredmények....mi "részben laikusok" ámulunk is bámulunk, a Vendégekkel örülünk, mert működik, tényleg működik, minden várakozáson felül. Igen, Ő megmondta. 

 

Ő a Nővérem, soha nem ígér többet, mint ami elérhető, soha nem vállal megvalósíthatatlant, a hitelessége ebben rejlik, azt gondolom. És ez itt NEM a reklám helye :), és ha nem ugyanezeket a visszajelzéseket hallanánk Önöktől, talán még elfogultnak is tűnhetne ez a testvér tollából, de így talán nem az.

 

Így van ez a tavalyi évben érkezett innovatív testkezelő gépeinkkel is. Mind a DEKA ONDA testformálás, mind a Cooltech cryolipolízis, de említhetném a DEKA család lézereit, akár a bőrmegújításról, akár a a lézeres szőrtelenítésről is legyen szó, az eredmény mindig pozitív. (illetve a testkezelések esetében negatív, már ami a zsírsejtek számát, és a cm csökkenést jelenti :) ) 

 

 

Néhány eredményképből szemezgettem, a Deka Onda, és a Cooltech kezelés vonatkozásában:

 

  

 

 

 

 

 

 

 

Kövessen minket az instagramon

 

 

Napi aktualitásokkal, kezelésekkel, előtte-utána képekkel, napi sztorikkal, kisvideókkal követheti munkánkat Instagram oldalunkon.

Kövessen minket: @portabellavita

 

Instagram fiókunkat a képre kattintva is elérheti: 

@portabellavita

 

 

profil3

Tóth Emese

ügyfél- és partnerkapcsolati menedzser

aktuális híreink

összes hír