Weboldalunkon cookie-kat használunk a legjobb felhasználói élményért.

Részletek Elfogadom

kosár

Valami most kezdődik el... -Danyi Judit írása

 

2016 júlis 6. szerda

 

Pár nappal korábban a szülinapomon történt minden… azaz, hogy eldőlt, hogy biztos hogy belevágok és változtatok, hogy min? azt hiszem mindenen … szóval ugyebár azt tudjuk, hogy nincsenek véletlenek … adódott egy lehetőség … de mekkora lehetőség, a változtatásra…

Mert ugyebár a Topsy (a Vermes Tímea) az én gyerekkori barátnőm…már 3 hete csinálja, látom és persze elmondott mindent … de a legfontosabb dolog, ami történt Velem, hogy megfogta a kezem a Bea és elmondta, hogy mit tudok tenni, hogy mit tegyek, hogy mit kell tennem és azt is hogy ezt Vele hogy tehetem meg.

 

Ma kaptam időpontot és találkozhattam a Beával a Porta Bella Vita Szalonban. Az első pillanattól kezdve éreztem és tudtam, hogy a lehető legjobb helyen vagyok és a legjobb útra léphetek rá. Elhatároztam, hogy kész vagyok a változásra! Tele hálával, örömmel és persze izgalommal vágok bele, most így a nyár kellős közepén és le fogom írni, hogy mi történik Velem, a testemmel …és úgy gondolom főleg a lelkemmel, mivel maximálisan tisztában vagyok azzal, hogy nem csak kívülről fogok megváltozni.

 

Holnap kezdem a Premium Diet Go-val… Huuu! Azt gondolom, hogy 2 kemény nap következik…mert 2 napon keresztül napi 5 alkalommal fogom inni a vaníliás ízű shake-t és semmi mást!!! És holnap megyek az első „ampli” edzésre … utána néztem a neten, hát ez fantasztikus lesz!! Egy teljesen új módszer, pláne úgy, hogy gerincműtöttként én is bátran belevághatok - a szokásos gerinctorna és úszás mellett - vmi olyan sportolásba, amivel fogyhatok, de az izmaimat is építeni tudom.

 

Uramatyááám micsoda nyár előtt állok … mekkora kihívás és lehetőség!!!

Danyi Judit

 

A képek a változtatás előtt készültek

 

Judit before -PicMonkey Collage

 

 

Kapcsolódó bejegyzések

 

 

 

PREMIUM DIET

 

aktuális híreink

összes hír