Weboldalunkon cookie-kat használunk a legjobb felhasználói élményért.

Részletek Elfogadom

kosár

Zsírbontás, alakformálás

Mikor szüksége a zsírbontás,mikor a bőrfeszesítés, mikor mire érdemes a hangsúlyt fektetni, kell-e kombinálni narancsbőr vagy stria kezeléssel?

 

Leginkább ezek a kérdések befolyásolják a kezelések kiválasztását, vagy a megfelelő kombinációt, hogy a legoptimálisabb műtét nélküli eredményt a legkevesebb kezeléssel érjük el.

 

Alapvető, hogy a helyi kezelések nem alkalmasak általános fogyasztásra, ebben az esetben a sport és a diéta, vagy a táplálkozás megváltoztatása a megoldás.

Ez nem jelenti azt, hogy csak optimális testtömeg esetében van helye a testkezeléseknek!

Hiszen a test arányainak megváltoztatása, egy-egy testtájon zavaró zsírfelesleg megszűntetése, a bőr feszesítése nem csak normál testalkat esetén, de némi testsúlyfeleseleg esetén is szép eredményeket hozhat.

 

Mikor melyik testkezelést javasoljuk?

Mindig a probléma legoptimálisabb megoldásához választjuk a kezelést.

 

Honnét tudjuk , hogy eredményes a kezelés, vagy a változás tényleg a kezelés ereménye ?

A fotózáson kívül sok paramétert mérünk, rögzítünk, és  a kontrollnál ellenőrizzük, értékeljük. Például ha a kezelés és kontroll közötti időszakban a testtömegben és összetételben változás nincs, a nem kezelt terület cm-ben nem változik, de a kezelt területen csökken, egyértelmű, hogy a változás a kezelés eredménye.

Viszont ha közben fogyás, vagy hízás történne, akkor is megállapítható a vizsgálatokból, hogy a kezelés következtében milyen mértékű a változás.

Összességében a mért adatok alapján nagyon sok következtetést le tudunk vonni, ami nagy segítségünkre van a következő optimális kezelés kiválasztásában is. 

 

 

Testformálás eredmények

 

Bemutatunk néhány példát képekben is, az összehasonlíthatóság kedvéért néhány különböző esetet igyekeztünk kiválasztani ugyanarról a testtájékról (has). Persze ezen kívül nagy számú eredményünk van más tesrészek kezeléséről is (fenék, csípő, comb, kar stb.), ezeket későbbi bejegyzésekben szívesen bemutatjuk.

 

FONTOS ! a Bemutatott eredmények egyetlen kezelés eredményei, további változásokat értünk/érhetünk el több kezeléssel.

 

1. Hasi zsírfelesleg csökkentését végeztük Cooltech Cryolipolízis + Z-wave lökéshullám kezeléssel. Egyetlen kezelés ereményét mutatjuk a kezelés előtt és 6 héttel azután. 

 

Ezt a kombinációt választottuk, mert:

-a kezelendő területen jelentősebb zsírvastagság helyi csökkentésétől várhatjuk a megjelenés javulását és a körfogat  csökkenését

-nincs jelentős bőrlazaság

-nincs felszíni egyenetlenség

-a Z-wave lökéshullámtól elvárható bőrfeszesítés a zsírbontást követően elégséges lesz a bőr feszesen tartására

 

 

 


2. Hasi körfogatcsökkentést végeztünk DEKA Onda+Z-wave kombinációval

 

A DEKA Onda jó választás ebben az esetben mert:

-zsírbontásra van szükség

-a bőr laza, tömöríése nélkül optikailag nem lenne kellő a javulás

-a felszín egyenetlen, esztétikailag az egyenletes felszín kialakítása kívánatos

-a Z-wave a bőr feszesítsében, a felszíni egyenetlenség simításában jelentős mértékben fokozza a hatást

 

 

Eredmény:

-A kezelt területen jelentős körfogatcsökkenés, miközben a testsúly nem változott, a nem kezelt területeken mért kontroll körfogatok sem változtak.

-A bőr feszesebb, tónusosabb

-következményesen a has pozíciója is megváltozott

-a bőrfelszín egyenletesebb

 

 

 


 

3. Has megjelenésénem esztétikai javítása körfogat csökkentéssel

Ennek a kérésnek ebben az esetben DEKA Onda +Z-wave kombinációjával tudunk eleget tenni, amikor a zsírbontáson kívül nagy hangsúlyt kaphat a bőr feszesítése, egyenetlenségének megszűntetése.

 


 

4. Hasi zsírbontás, körfogat csökkentés CoolTech zsírfagyasztás, Z-wave lökéshullámmal kombinálva

 

Első lépésben a zsírfagyasztás és lökéshullám kombinációt választottunk, a zsírmennyiség csökkentésre koncentrálva. A következő (2.) kezelésnl viszont a további zsírbontás mellett nagy hangsúlyt kellhogy kapjon a bőr feszesítése is, hogy a kiüresedő zsírraktár feletti lazaság jelentősen csökkenjen, ebben a DEKA Onda Coolwaves a lökéshullámmal kombinálva verhetetlen a műtét nélküli eljárások között.

 


 

5. Testkontúr javítás DEKA ONDA kezeléssel

Jelentős zsírfelesleg nélkül, kissé meglazult bőr. Kezelés után mérhető változás kizárólag a kezelt területen,a bőr feszesebb, tónusosabb.

 

Cellulit ( narancsbőr ) kezelés

 

Éppen csak ízelítő képpen bemutatunk két narancsbőr kezelést is, mindkét testformálás részeként végeztük, ez is meghatározta a kezelési módszer megválasztását.

A narancsbőr kezelésénél figyelembe kell venni, hogy minél súlyosabb a kép (minél magasabb a narancsbőr stádiumbeosztása), annál több kezelésre, vagy kombinációra van szükség.

 

IV.stádiumú cellulit  kezelése

DEKA Onda + Z-Wave

Egyetlen kezelést kovetően a IV stádiumú narancsbőr III. stádiumra JAVULT. További kezelés szükséges ugyanebben a kombinációban, ha az eredményt fokozni szeretnénk.

 

 

II.stádiumú cellulit kezelése

A narancsbőr I stádiumra javult. További javulás igényekor elégséges lehet a folytatáshoz a Z-wave kezelés.

Kombinációk

Ma már ezek a csúcstechnológiák nagy lehetőségeket nyújtanaka testkezelésekben, műtét nélkü is látványos eredményeket érhetünk el. Sok módszer áll még rendelkezésünkre, akár gépi, akár injekciós kezelések, amik lehetővé teszik, hogy hatékonyságunkat, eredményességünket maximalizáljuk.

 

Minden kezelést személyre szabottan választunk ki, a gépek beállítási lehetőségeit, kombinációkat aximálisan kihasználjuk, és az eredményeket folyamatosan mérjük. 

 

 

Ha változtatni szeretne, várjuk Önt is! 

dr. Fercsik-Tóth Beatrix

AAAM és VISAGE certified Aesthetic Doctor

aktuális híreink

összes hír