Weboldalunkon cookie-kat használunk a legjobb felhasználói élményért.

Részletek Elfogadom

kosár

Menü

I Peel Designer peeling

Dayspa Designer peeling Porta Bella Vita fejlec

 2018. szeptember 30-ig, 3 alkalom peeling kezelés után a 4. kezelést térítésmentesen veheti igénybe. További kedvzményes ajánlatainkat itt találja: őszindító kedvezmények

 

Az új Designer Peelingek új koncepciót valósítanak meg a peelingezésben

 

Minden egyes kezelés, minden egyes peeling teljes mértékben személyre szabott, hiszen a bőr állapota akár két hét alatt is változhat - ennek megfelelően változik a kezelés is. Egyedi, illeszkedik a bőrhöz, mint a dizájner cotoure ruhák!

 

Az Image megújult összetételű termékekkel most még hatékonyabb, és méginkább regeneráló megoldásokat biztosít. Különlegessége a kezeléseknek, hogy egy lépésben hámlasztanak ÉS táplálnak is.

 

A kémiai peeling kezelés eltávolítja a károsodott bőrsejteket, a peeling erősségétől függően különböző mélységig. A kezelés hatására a bőr textúrája javul, egészségessé, ragyogóvá válik. A kezelés minden bőrtípusra és minden életkorban ajánlott.

 

Enyhébb  peeling kezeléseink

 

Image OrMedic, Image the Max, Image Signature Lift kezelés. Ezek mindegyike az év bármely szakában biztonságosan végezhető. Természetesen fényvédő használata kötelező jellegű a kezeléseket követően.

 

 

Ormedic Lift arckezelés

 

Bio hatóanyagok, orvosi erősséggel 

 
Ez a bio összetevőket orvosi hatékonysággal kombináló innovatív arckezelés helyreállítja a bőr egyensúlyát. Még a legérzékenyebb bőrre is hihetetlen hatást gyakorol. A hatékony bio illóolajok, növényi kivonatok és orvosi erősségű peptidek maximális regenerációt nyújtanak a fáradt,élettelen,fénytelenbőrnek.

 

Signature FaceLift arckezelés – a C vitamin specialista

 

Ez az arckezelés mindent tud! Még a legtapasztaltabb klienseket is lenyűgözik az eredmények. Tisztító, frissítő, vitaminokkal teli kezelés, amely feszesít, fényt és ragyogást ad, táplál és hidratál. A bőr élettel teli lesz és megújul. Kell ennél több?
 

 

The MAX őssejtes kezelés

maximális eredmények növényi őssejtekkel a legigényesebbeknek

 


A kezelés MAXimális öregedésgátló hatást és luxus hidratálást biztosít egy időben. A leghatékonyabb növényi őssejteket, peptideket, AHA savakat és új formájú C-vitamint tartalmazó progresszív hámlasztó kezelés MAXimális korrekciót, megelőzést és táplálást (CPN) ad még a legelhanyagoltabb bőrtípusnak is.

 

 

Erősebb peeling kezeléseink

 

Image Lightening Lift, Image Wrinkle Lift, Image Acne Lift, Image Perfection Lift.

 

Lightening Lift

 

A mega-világosító kezelés egyensúlyt teremt a bőr megjelenésében. Kíméletesen kombinálja a tejsavat, a kojiksavat, és a leginnovatívabb növényi fehérítőket a foltmentes bőrért.

 

Wrinkle Lift

 

Ez az ultra felületmegújító glikolsavas és retinolos kezelés eltávolítja az elhalt hámsejteket, javítja a keringést, a bőr feszesebbé és egészségesebbé válik. Láthatóan csökkenti a kisebb ráncokat. A nyári orgona őssejtek csökkentik a gyulladást és eltüntetik a fénykárosodás jeleit is.

 

Acne Lift

 

Béta- és alfa-hidroxi sav koktél. Ez a biztonságos és egyedülálló felületmegújító kezelés kettős hatással bír. Miközben csökkenti és kezeli az akne minden típusát, a bőrt már egy kezeléssel megújítja és kisimítja. Orgona őssejtekkel vegyítve csökkenti az elváltozásokat, megszünteti a pattanások, aknék helyén megjelenő sötétebb elszíneződéseket.

 

 

Advanced Acne Lift (Beta Lift)

 

Tiszta béta-hidroxi-savas kezelés az erősebb aknés elváltozásokra. Ez a biztonságos, kivételes felületmegújító peeling nem csak javítja a bőr megjelenését és érzetét, de hatékonyan csökkenti az aknés elváltozásokat, antibakteriális és fertőtlenítő hatást gyakorol, valamint redukálja a bőr túlzott faggyútermelését. 24 órán belül láthatók az eredmények!

 

Perfection Peel 

 

Három az egyben kezelés: előrehaladott idősödés, pigmentáció és akne kezelésére. Szalicilsavval, tejsavval és retinollal fejti ki hatását. C-vitamin, gyógyító peptidek és alma őssejtek támogatják a regenerációt. 3 rétegben történő alkalmazásnál erősségénél fogva orvos közreműködését igényli. Egy vagy kétrétegű felvitelét megfelelően felkészült bőrterapeutáink végzik. 

 

A peelingeket (különösképpen az erősebb változatokat) megfelelő termékek használatával elő kell készíteni és utóápolás kötelező a kezeléseket követően! A legjobb eredményeket a kezelések kúraszerű, általában 6 alkalmas ismétlésével érjük el.

 

 

 

 

 

 

Day Spa

SPA élmények és kezelések a hétköznapokban részletek

Fizetési lehetőségek

részletek