Weboldalunkon cookie-kat használunk a legjobb felhasználói élményért.

Részletek Elfogadom

kosár

Menü

Oxigén lift luxus arckezelés

Day Spa Oxigén lift luxus arckezelés fejléc

Valódi , forradalmi DaySpa arckezelés,  mely kíméletesen hámlaszt, oxigénnel és erős antioxidánsokkal táplál és ragyogóvá tesz! 

 

 

Az O2 Lift Spa kezelés hatásai:

  • Méregteleníti a bőrt
  • Feltölti a bőrt – mint egy filler
  • Revitalizálja és energetizálja a fakó bőrt
  • Maximalizálja az oxigénszállítást a bőr sejteibe
  • A bőr azonnal ragyogóvá válik

 

 

"Ha az arcra közvetlenül oxigént juttatunk, az visszaadja a szövetek fiatalkori ragyogását, frissességét, tisztaságát és feszességét. Az oxigén amellett, hogy lágyítja a finom ráncokat és vonalakat, de megöli a baktériumokat is, ezáltal tisztítva a bőrt. A bőr simábbá válik, könnyebb lesz a smink felvitele.

 

Mily meglepő, hogy egyetlen, bennünket állandóan körülvevő elem ennyi jótékony hatással bír!

 

Amikor oxigénnel kombinált arckezelést végzünk, a bőr azonnal feltöltődik, hidratálódik, a ráncok halványodnak, a pórusok tisztulnak, a bőrsejtek megújulása felgyorsul.

 

Az Image O2 Lift kezelése olyan kabinkezelés, melynek éppen ez a célja, sőt!

 

 

Első lépésben krémes lemosóval indítunk. Ezt követően a papaya és ananász enzimek masszázzsal kíméletes hámlasztást biztosítanak. A következő lépés az oxigenizálás, melyet maszk formájában nyújtunk a bőrnek. Felvitelekor habzásba kezd, oxigén szabadul fel, mely egészen sejtszintig jut. A következő lépésben tiszta növényi őssejtes fokozó segít a bőr fiatalításában és az öregedés jeleinek megelőzésében. Zárásként Prevention+ fényvédős hidratáló kerül a bőrre. Az eredmény: fiatalos, ragyogó és feszesebb megjelenésű bőr.

 

 

 

Az O2 lift kezelés hatásának hosszan tartó megőrzéséhez olyan alapozóra van szükség, mely segíti a bőr oxigénhez jutását. Az I Conceal olyan könnyű alapozó, mely oxigenizáló és növényi összetevőket tartalmaz, segíti a bőr gyógyulását, fedést biztosít, mindennapi védelmet nyújt és anti-aging hatással bír. "

( dr Marc Ronert )

 

 

 

 

 

Ez az arckezelés MINDEN bőrtípuson alkalmazható. A bőrbe oxigént, növényi eredetű őssejteket, peptideket, nagy koncentrációjú enzimes növényi anyagokat visz. A bőr ragyogó, friss és fiatalos lesz.

 

 

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

O2 Lift luxus+ arckezelés

 

Az O2 Lift Luxus+ arckezelés ötvözi a mikrodermabráziót és az oxigénterápiát, a bőr "friss lélegzete" érdekében. A kezelés során a még hatékonyabb eredmény eléréséhez, az O2 Lift kezelésünket, és a hatóanyag könnyebb bejuttatását egy Mikrodermabrázió, azaz egy gyémántfejes bőrcsiszolás előzi meg, majd a kezelés zárásaképpen az őssesjtes pakolással sima, oxigénnel teli, ragyogó bőr érhető el.

 

 

 

 

 

image oxigén

Day Spa

SPA élmények és kezelések a hétköznapokban részletek

Fizetési lehetőségek

részletek