Weboldalunkon cookie-kat használunk a legjobb felhasználói élményért.

Részletek Elfogadom

kosár

Menü

UV mentes barnítás

uv1

 

 

Az UV mentes barnítás

 

AZ UV mentes barnítás, egy kémiai folyamat eredménye, amely során egy speciális cukor származék (DHA-Dihydroxyactone) lép reakcióba a bőr felső rétegében található aminosavakkal és ez által alakul ki a természetes gyönyörű barna bőr.

  

 

A barnító testfújás során a DHA ( dihidroxi - aceton) aktiv anyag Aloe Vera kivonattal és bőrtápláló vitaminokkal együtt gyönyörű bőrszínt varázsol önnek. A DHA a bőrben lévő aminósavakkal reakcióba lépve a bőr felső felületén 6-8 óra alatt éri el barnító hatását. Ez a különleges formula melanint és bronz kivonatot is rejt magában, mely biztosítja az Ön azonnali egyenletes barnaságát.

 

A barnító testfújás rendszer formulája ellentétben a régi önbarnító krémekkel szemben nem a bőrt színezi meg, hanem a DHA segítségével a bőrbe felszívódva egyenletesen, azonnal fejti ki barnító hatását a bőr külső felületén foltok és csíkok nélkül.

 

 

 

Miért válasszuk az UV mentes barnítást?

 

A legegészségesebb és legbiztonságosabb módja annak, hogy bőrünk akár folyamatosan egész évben egészségesen, károsítás nélkül, a bőrt táplálva  "napbarnított" színű lehessen.

 

Természetes  hatású bőrszín, különböző árnyalatok, tartós eredmény természetes barnító anyaggal. 

  

Akkor is használható, ha kerülnie kell a napot akér bőrérzékenység, akér bőrhibák, akár gyógyszerszedés, akár napvédelmet igénylő esztétikai kezelés után.

  

Alkalmas mindenkinek, akinek eddig valamiért nélkülöznie, vagy mára már kerülnie kell a napot vagy az UV fényt. 

Fehér bőrű, szeplős, érzékeny bőrű, vitiligos, anyajegyes, májfoltos bőrűek, kismamák, fényérzékenyek, akik szeretnek barnák lenni, de a szolárium használatát nem javasolja a bőrgyógyászuk, akik gyorsan akarnak barnák lenni egy alkalomra (esküvő, party..stb) és már nincs idő a napozásra vagy a szolizásra. 

 

Biztonságos , hiszen a barnaságot kiváltó  DHA, melyet cukornádból és szőlőmag kivonatból állítanak elő, mellékhatás mentes.

 

Az alapanyagoknak köszönhetően az eljárás a különlegesen fehér bőrű, napallergiás, májfoltos, illetve egyéb problémás bőr esetében is látványosan alkalmazható.

 
Mivel a barnaság UV-sugárzás nélkül jön létre, ezért elkerülhetők a sugárzás következményei: bőrégés, sejtelöregedés, ráncosodás, bőrrák.

 

 

 

 

 Hogyan történik a barnítás? 

 

 

A megfelelően előkészített bőrre permetezéssel juttatjuk a kiválasztott árnyalatű barnító folyadákot.

Az eljárás során egy finom, cseppképződés nélküli ködréteg keletkezik, ezáltal nem alakulnak ki csíkok és foltok. A hatóanyagokat úgy fejlesztették ki, hogy az a felhám egyenletes kopásával egyenes arányosságban legyen, így a szín egyformán halványodik. Foltosodás akkor léphet fel, ha a bőrfelület nincs 100%-osan letisztítva, ezért fontos a megfelelő előkészítés. 

 

A bőrtípustól a megfelelő előkészítéstől függően  a kezelés eredménye 7-10 napig egyenletes intenzív barnaságot eredményez, mely ezt követően  folyamatosan és foltosodás nélkül halványodik, ami után a barnító kezelés megismételhető.

 

 

 

Bőrünk felületéről naponta elhalt hámsejtek milliói távoznak. Ez ténylegesen azt jelenti, hogy az ember 35-45 naponta új hámréteget kap. Ez az oka annak, hogy az önbarnítók használata által keltett barnaság egy idő után eltűnik. Ez egy természetes folyamat. És ez történik azzal a barnasággal is, ami napozás által jön létre. Amint az elhalt hámsejtek lehámlanak, a szín is eltűnik. 

 

 

 

 

  • A biztonságosság

 

 A TÖKÉLETES BARNASÁG ELÉRÉSÉNEK LÉPÉSEI 

 

 

ELŐKÉSZÍTÉS

 
 
 
  • Távolítsuk el a sminket, parfümöt, dezodort
  • Kezelést megelőző 8 órán belül ne gyantázzunk
  • Válasszunk olyan ruházatot, ami a kezelés után nem dörzsöli a bőrünket. A kezelést követően az első zuhanyzásig az oldat megszínezheti a ruhát, ezt mosással gond nélkül el tudjuk távolítani
  • Bőrradírozás : Az egyenletes barnulás elérése érdekében rendkívül fontos a bőrradírozás, ezt elérhetjük bőrradírozó tusfürdővel.
 

BARNÍTÁS UTÁN

 
  
  • Tusolás vagy fürdés

 A kezelést követően a meghatározott ideig fürödni nem szabad ( Ez a választott színárníalattól, a felvitt anyagtól függően 1-8 óra között változhat, ezt minden esetben a kezeléskor megbeszéljük)

 

  • Izzadás
 A kezelés és a fürdés között lévő időben próbálja kerülni az erős izzadást. A sportolás következménye lehet a túlzott izzadás, így ezt is kerüljük a kezelés után. Fontos tudni, hogy a kezelést követően az azonnal látható barnaság csak tovább fokozódik, mert a folyadék a bőrbe szívódva fejti ki aktív barnító hatását azáltal, hogy reakcióba lép a bőrben lévő aminosavakkal. Az izzadás és a mosakodás azonban ezt a folyamatot korlátozza.

 

  •  Törölközés
 A bőr dörzsölve szárítása radírozó hatású. Így fürdés vagy tusolás után a törölközővel a nedvességet óvatosan felitatva szárítsuk bőrünket.

 

  • Hidratálás
 A kezelés utáni naptól fogva, azonban már ajánlott, hogy bőrét naponta kétszer hidratálja. A száraz bőr felső hámrétege hamarabb lekopik. A hidratált bőr hosszabb ideig megőrzi a barnaságát.

 

  • Fényvédelem
 A barnító folyadék nem tartalmaz fényvédő faktorokat. Így napozás során továbbra is ügyeljen a megfelelő fényvédő faktorú termék használatára!

 

Day Spa

SPA élmények és kezelések a hétköznapokban részletek

Fizetési lehetőségek

részletek