Weboldalunkon cookie-kat használunk a legjobb felhasználói élményért.

Részletek Elfogadom

kosár

Menü

Kozmetikai HIFU kezelés

kozmetikai hifu kezelés

A magas intenzitású fókuszált ultrahangos kezelés ( HIFU kezelés) az ultrahang hullámokban rejlő lehetőséget használja fel, amelyek a bőr megsértése nélkül képesek a mélyebb szövetekbe bejutni, de ha a mélyebb rétegben a kezelőgép segítségével egy pontban találkoznak, jelentős felmelegedést okoznak a találkozási pontban. Különböző teljesítménnyel eltérő mértékű felmelegedést (apró sérülést) okozhatunk, a kezelőfejek különbözősége pedig a microsérülések mélységét határozzák meg.

Minden valódi HIFU kezelés ezen az elven alapul.

 

Az orvosi és a kozmetikai Hifu kezelés nem ugyanazt a kezelést takarja, bár ugyanazt a technológiát használja, de nagy különbség a fókuszpontokban elért hőhatás és a biztonsággal alkalmazott kezelési mélység , ennek pedig nagy jelentősége van a kezelés és a várható eredmény szempontjából.

 

 

Az orvosi HIFU kezelések 4,5 mm mélységben is biztonsággal végezhetőek nagy teljesítménnyel, amik a fókuszpontoknál magasabb hőfokot érnek el. Különböző kritériumoknak kell megfeleni az orvosi kezelésnek ahhoz, hogy maradandó sérülés és károsodás ne alakulhasson ki, de a SMAS réteg kezelése a bőr kezelése mellett az arc megemelését is elérje . ORVOSI hifu kezelésünkről, hatásairól olvasson részletesen menüpontjainkban.

 

Az orvosi és a kozmetikai Hifu is akkor éri el az elvárható maximális eredményt, ha kellő gondossággal választjuk ki, hogy kinek, milyen problémára melyik kezelés az optimális választás.

 

 

Kozmetikai HIFU kezelés

 

A kozmetikai HIFU kezelés során az arcon maximálisan 3 mm mélységben történik a kezelés, a microsérüléseket kisebb felmelegedéssel érjük el, a szövetek regenerációja gyors.

Ennek következtében a hatás már egyetlen kezeléssel is látványos, de az orvosi hifu kezeléssel ellentétben a teljes redemény eléréséhez 3 alkalommal érdemes megismételni legalább 1 hónapos időközökkel.

A kezelés a szervezetben gyógyulási folyamatot indít be, ami a kollagén és elasztikus rostok mennyiségét növeli, így bőr feszesssé, tömörrbé válik, és a felszínes ráncok kisimulnak, a bőr megereszkedése csökken.

 

Kinek, mikor javasolt a kozmetikai HIFU kezelés

 

  • már 30 éves kortól nemtől és bőrtípustól függetlenül ajánlható
  • műtét és orvosi beavatkozás nélküli kezeléssel a bőrszerkezet jtartós, látványos avítására
  • öregedési folyamatok jeleinek visszafordítására és későbbi megjelenése érdekében megelőzésre
  • A bőr feszesítésére, a felszínes ráncok elsimítására
  • aki orvosesztétikai beavatkozáson esett át ( felszívódó szálas kezelések, hyaluronsavas volumenpótlás), és orvosi mélységű kezelés elvégzése nem jöhetne szóba

 

 

Hogyan történik a kozmetikai Hifu kezelés?

 

Minden esetben konzultáció előzi meg, akár orvos bevonásával. Első lépésben tisztázni kell, hogy a várt eredményhez ez a kezelés alkalmas-e, nincs-e a kezelést kizáró ok. felállítjuk a kezelési tervet, igény szerint tanácsadással egészítjük ki.

 

Ezt követően történik a kijelölt terület kezelése, ami kozmetikai hifu esetében fájdalommal nem jár, az esetlegesen kialakuló minimális bőrpír gyorsan megszűnik.

A kezelést követően gondoskodunk a bőr "visszahdratálásáról" , megfelelő ápolásáról.

Day Spa

SPA élmények és kezelések a hétköznapokban részletek

Fizetési lehetőségek

részletek