Weboldalunkon cookie-kat használunk a legjobb felhasználói élményért.

Részletek Elfogadom

kosár

Menü

Esthechoc a szépségcsokoládé

esthe1

Mi az Esthechoc Cambrige Beauty Chocolate?

 

Tulajdonképpen csokoládéba zárt fiatalító "elixír".Önnek nem kell mást tennie, mint naponta elfogyasztania ezt a mennyei ízű, exluzív csokoládélapocskát, mely - egyéb, egészségre gyakorolt pozitív hatásai mellett - hozzájárul a bőr struktúráják helyreállításához, a bőr öregedési folyamatainak lassításához. 

Az Estchechoc szépítő csokoládéba innovatív micellás technikával biológiailag felhasználható módon -többek között a bőr egészséges anygacseréjét biztosító-  "hatóagyagbombát"  sűrítettek.

 

Mit tartalmaz az Esthechoc szépítő csokoládé? 

 

Klinikai tanulmányok által igazolt rendkívül hatásos hatóanyag kombináció képezi hatékonysága alapját, amelyet tudományos publikációkban is ismertetettek.

Ezen hatóanygok az  Astaxantin (a legerősebb ismert antioxidáns) és polifenol epicatechin (természetes kakaó).

Ezen összetevőket pedig egyetlen lapocska olyan mennyiségben taralmazza,  mint 30 dkg ( !) vörös lazac és 10 dkg magas kakaótartalmú csokoládé. 

 

Hogyan működik az Esthechoc szépítő csokoládé?

 

Egy Cambridge-i kutatócsoport 10 éves tudományos publikációkban is megjelentetett kutatásai alapján fejlesztette ki a Cambridge csokoládét, ami egy innovatív, klinikailag tesztelt funkcionális élelmiszer.

Publikált tanulmányukban leírták, hogy több mint 3000 emberen végezték a klinikai hatástanulmányt, vizsgálva a gyulladásos markerek mennyiségének, a bőr keringésének és megjelenésének változását.

Az Esthechoc csokoládé flavonoid, antioxidáns tartalma miatt csökkentette a bőr külső károsító tényezők, környezeti hatások miatti gyulladását, a napsugárzás okozta  bőrkárosodás tüneteit, az anyagcsere és keringésjavítás miatt a bőr szerkezete és állapota javult, a vizsgált 50-60 év közötti pácienseken is jelentősen "fiatalabb" lett a bőr, ami feszesebb, ránctalanabb , egészségesen üdébb bőrmegjelenést okozott.

 

Hogyan használjuk az Esthechoc csokoládét?

 

Az Esthechoc szépítő csokoládét javasolt kúraszerűen alkalmazni, egy kúra alatt 1 doboz, naponta 1 kocka elfogyasztása javasolt, 21 napig. A kúra végeztével a kutatások szerint az eredmények már láthatóak. A kúrát évente 1-2 alkalommal érdemes megismételni. 

 

Kiknek ajánljuk az Esthechoc szépítő csokoldét?

 

Mindazoknak, akik szeretik a minőségi édességeket, és szeretnék, hogy bűntetlen élvezettel, a csokoládé evéssel egészségükért, és szépségükért is tegyenek. 

Fogyaszthatják vegetáriánusok, diabetesben szenvedők.

Az összes bőrtípusra ajánlott, nőknek és férfiaknak egyaránt. 

 

Fontos tudni, hogy 1 csokoládé 38 kcal tartalmú, ez jó hír a diétázóknak is, hiszen a csokoládé-evés által okozott boldogsághormon termelést "bűntelenül", sőt kifejezetten egészségesen megvalósíthatják a diéta időszakában is.

 

Az Esthechoc  15.000.-Ft-ért vásárolható meg.

( 1 doboz,, amely 21 db csokoládét tartalmaz, egy kúrának felel meg. Évente 2 alkalommal javasolt 1 doboz elfogyasztása)

Day Spa

SPA élmények és kezelések a hétköznapokban részletek

Fizetési lehetőségek

részletek