Weboldalunkon cookie-kat használunk a legjobb felhasználói élményért.

Részletek Elfogadom

kosár

Menü

MIKEDA Kollagénital

mikedafejléc

 

Online rendelés és vásárlás

Mikeda kollagénitalt rendelhet és vásárolhat

a Porta Bella Vita shopjában is, összeállíthatja bőrápolási rutinját, javaslatot kaphat bőrproblémi megoldására:

 

 

 

A gyönyörű bőr egészséges alapot igényel. Számos tanulmány kimutatta, hogy bizonyos tápanyagok jelentősen hozzájárulhatnak az egészséges bőr fenntartásához. Ezek az úgynevezett „belső szépség” megoldásai, azok a táplálékkiegészítők, amelyek belülről működnek, támogatják a bőr szerkezetét.

 

Az ázsiaiak, különösen a japánok, évek óta felismerték a kollagénpeptidek rendszeres alkalmazásának előnyeit, orális étrend-kiegészítők révén. A klinikailag bizonyíott hatások növekvő globális tudatosságával a kollagén az egész világon elismerté és népszerűvé vált.

A Mikeda aktív kollagén 5000  egy folyékony étrend-kiegészítő. Ez az ital, a kollagénnel együtt, a Beauty Shield Complex-et, valamint a vitaminok és ásványi anyagok kombinációját tartalmazza, amelyek rendkívül fontosak a bőr működéséhez és egészséges maradásához.

 

A bőr öregedése -a kollagén csökkenése

 

 

 

 

Hogyan működik a Mikeda Kollagénital?

 

A Mikeda ® Aktív Kollagén 5000 az esszenciális mikrotápanyagokat folyékony formában tartalmazza növeli a kollagén mennyiségét a bőrben. A Mikeda ® Aktív Kollagén 5000 csökkenti az idősödés jeleit az oxidatív stressz csökkentésével markerek, megakadályozva kollagénrostok szétesését, növeli a bőr hidratáltságát. Ennek eredményeként Mikeda ® aktív kollagén 5000 helyreállítja a bőr fiatalos megjelenését, javítja a bőr tónusát, állagát, hidratáltságát és csökkenti a ráncokat.

 

A bőr négy hét alkalmazás után láthatóan átszerveződik.

 

Hogy éri ezt el?

 

A Mikeda ® Aktív Kollagén 5000 peptidekben gazdag PEPTAN hidrolizált kollagént tartalmaz, amelyek stimulálják a fibroblasztokat a kollagént termelnek. Amikor a bőrben növekszik a kollagén mennyisége, a ráncok és a finom vonalak kevésbé lesznek láthatóak. Az egyedi kollagén peptidek növelik a hyaluronsav termelését is, ami a bőr egyre hidratáltabbá válását eredményezi. Ennek a kettős hatásnak köszönhetően a Mikeda ® Active Collagen 5000 rendkívül hatékony formula a gyönyörű bőr számára.

A Mikeda a hidrolizált kollagén mellett "szépségpajzs"- komplexet is tartalmaz hyaluronsavval és B3-vitaminnal, valamint olyan vitamin- és ásványianyag-forrás, amely elősegíti a bőr egészséges állapotát, normál működését. A nélkülözhetetlen C-vitamin hozzájárul a bőr normál működéséhez a kollagén képződéséhez, a B2 és E vitamin, valamint a cink pedig közreműködik a sejtek oxidatív stressz elleni védelmében. A „mindenható” cink az összes fent említett szerepe mellett hozzájárul a normál haj és köröm megőrzéséhez is.

 

A MIKEDA Kollagénital összetevői

 

 

  • Aktív hidrolizált kollagén PEPTAN

 

A természetes kollagén enzim-hidrolízisével állítják elő, és olyan kis peptidekből áll, amelyek könnyen emészthetők, hatékonyan felszívódnak, és vér útján jutnak el a célzott szövetekbe és a bőrbe. A kollagén peptidek serkentik az új kollagén szerkezetek kialakulását, biztosítva az aminosavak forrását mint építőanyagot, valamint ösztönözve az új kollagén, elasztin és hyaluronsav szintézisét.

 

A Mikeda ® Active Collagen 5000 monodózjában a kollagén mennyisége akár 30-szor nagyobb, mint egy tabletta vagy kapszula esetében. A folyékony formula gyorsabb és jobb felszívódást tesz lehetővé.

 

  • Szépség pajzs komplexum

A hyaluronsavból és B3-vitaminból álló Beauty Shield Complex megvédi a bőrt a külső tényezőktől. A B3-vitamin hozzájárul a bőr egészséges megőrzéséhez, fontos a sejtenergia előállításához, valamint olyan lipidek előállításához is elengedhetetlen, amelyek hatékony védelmet nyújtanak a bőrnek a külső tényezőktől. A hyaluronsavnak egyedülálló képessége van a víz megkötésére és visszatartására, így szerepet játszik a szövetek hidratációjában. A bőr öregedésének egyik jele a csökkent hyaluronsav mennyisége.

 

  • B2-vitamin

A riboflavin vagy a B2-vitamin hozzájárul a bőr és a nyálkahártya egészséges fenntartásához, valamint fontos antioxidánsként működik. Az enzimek antioxidáns rendszerének fontos része, amely semlegesíti a sejteket károsító szabad gyököket. Ez a semlegesítő antioxidáns hatás segíthet csökkenteni és megelőzni az öregedési folyamat elősegítését.

 

  • E-vitamin

Ez a legreprezentatívabb lipofil antioxidáns a bőrben, és a legnagyobb mennyiségű E-vitamin közvetlenül a bőr külső részén található. Ez a bőr antioxidáns védelmi rendszerének állandó része, és biztosítja a védelmet a bőrrel érintkező szabad gyökökkel szemben. Az E-vitamin mennyisége a bőrben csökken az öregedés, valamint az UV sugárzás hatása miatt.

 

  • C vitamin

Az antioxidáns tulajdonságok és a kollagén szintézisben betöltött szerepe miatt a C-vitamin nagyon fontos az egészséges bőr számára. Alapvető fontosságú a natív kollagén létrehozásához és a kollagén mátrix fenntartásához, amely felépíti a bőr belső rétegét és támogatja a külső bőrréteget. Ezenkívül a szabad gyökök semlegesítésével biztosítja a bőr létfontosságú védelmét. A legjobb hatást akkor éri el, ha E-vitaminnal és cinkkel kombinálják.

 

  • Cink

A teljes cinkmennyiség 6% -a a bőrben található, főleg a külső rétegben. A cink ott van a bőrsejteket építő különböző fehérjék fontos szerkezeti részeként, valamint az antioxidáns enzimek részeként, amelyek megvédik a bőrt a szabad gyökök káros hatásaitól. A sejtek megosztásának és differenciálódásának folyamatában való részvétel érdekében a cinkre folyamatosan szükség van a a bőrben, a hajban és a körömben.

 

 

Miért folyékony kollagén?

 

Míg a hagyományos bőrápoló termékek, amelyeket helyileg alkalmaznak a bőrre, ártól vagy minőségüktől függetlenül általában nem érik el a dermust. Ezért fontos a kollagén fogyasztása. 

A folyékony forma koncentráltabb, mint a tabletta vagy a kapszula, és biztosítja a gyors és teljes felszívódást, valamint a jobb hatékonyságot.

 

 

Hogyan kell használni a MIKEDA Kollagénitalt?

 

Egy fiola fogyasztása javasolt naponta.

 

Használat előtt alaposan rázza fel. Akár önállóan, vagy gyümölcslébe keverve is fogyasztható.

 

A legjobb eredmény elérése érdekében azt javasoljuk, hogy használja legalább naponta, legalább négy hétig. A Mikeda ® Active Collagen 5000 bevétele előtt és egy órával nem javasolt a koffenin tartalmú ital fogyasztása, mert a koffein csökkentheti az összetevők felszívódását.

 

Az italt nem szükséges hűtőszekrényben tartani, de még jobb íz elérése érdekében lehűthető.

 

A csomag 21 napi adagot tartalmaz.

 

Egészségére! 

 

 

 

Day Spa

SPA élmények és kezelések a hétköznapokban részletek

Fizetési lehetőségek

részletek