Weboldalunkon cookie-kat használunk a legjobb felhasználói élményért.

Részletek Elfogadom

kosár

Menü

Yana kollagénital

yana1

YANA Daily Collagen Shot kollagénital – A Fiatalság Tudománya

 

„Az igazi szépség belülről fakad.” Hogy már a szépségipar szlogenje is lehet? Mostantól IGEN, ugyanis az IMAGE Skincare által kifejlesztett forradalmi YANA Daily Collagen Shot italban található kollagén belülről fejti ki hatását, hogy a csodás belsőhöz újra ragyogó külső társuljon.

 

Mi a kollagén?

 

A kollagén az emberi testben leggyakrabban előforduló protein, mely többek között felelős a bőr struktúrájáért, rugalmasságáért. Sajnos az évek múlásával, szervezetünk kollagén szintje csökken, 25 éves kor felett évente megközelítőleg 1 % kollagént vesztünk, így átlagosan teljes kollagén állományunk 50 %-ának mondhatunk búcsút 50 éves korunkra. A kollagén vesztésével bőrünk elveszti rugalmasságát, kialakulnak az első ráncok, bőrünk fakó, fénytelen lesz.

 

Hogyan pótolható a kollagén a YANA kollagénital által?

 

A kollagén pótlásának soha nem volt még egyszerűbb mondja, hiszen a forradalmi YANA Daily Collagen Shot kollagén ital 5 erős, és klinikailag is bizonyítottan hatásos, regeneráló összetevőt tartalmaz, melyek segítenek megvalósítani a ragyogóbb, simább bőr elérését. Ezen összetevők a hidrolizált kollagénpeptid, mely lassítja a kollagénvesztést, és élénkíti a szervezet kollagén termelését, a Fitoceramid, mely elősegíti a fokozottabb feszességet és hidratálságot, a Nutraceutikálai Antioxidáns Komplex, mely antioxidáns komplexként van jelen, a Biotin, más néven szépségvitamin, mely felelős a bőr vízveszteség-, és nap káros sugarai ellen való védelemért, valamint a Piridoxamin HCL, amely felveszi a harcot a protein degradációval, ezek mellett hozzájárul az ekcéma, az akne, a száraz bőr hatékony kezeléséhez is.

Összefoglalva a szabadalmaztatott Lumiplex technológiával - mely ezen 5 összetevő elegye - a YANA Daily Collagen Shot a kollagén direkt szervezetbe jutásán felül, növeli a bőr kollagén termelését, ezáltal a bőr feszesebb, hidratáltabb, rugalmasabb lesz.

Mindezen összetevők egyedülálló kombinációjával a YANA kollagén ital elkíséri Önt a ragyogó bőrhöz vezető úton.

A YANA Daily Collagen Shot kollagén ital egyedülállóan, napi kis adagokban fogyasztva maximális hatékonyságot nyújt, ízletes, klinikailag bizonyítottan akár 65%-al fokozza a kollagént már 60 napi fogyasztással, a finom ráncok már 1 hét alatt láthatóan csökkennek, három hét alatt akár 40 %-al növeli a bőr hidratáltságát.

 

Kiknek ajánljuk a Yana kollagénitalt?

 

Nőknek és férfiaknak egyaránt, akik a kor előrehaladtával csökkenő kollagénszintjüket szeretnék visszaállítani, ezáltal fiatalos külsejüket visszanyerni.

 

Várjuk szeretettel!

Day Spa

SPA élmények és kezelések a hétköznapokban részletek

Fizetési lehetőségek

részletek