Weboldalunkon cookie-kat használunk a legjobb felhasználói élményért.

Részletek Elfogadom

kosár

Menü

Testösszetétel mérés

Testösszetétel mérés

A vizsgálat csupán 2 percet vesz igénybe, rendkívül pontos, a mérés eredményét nyomtatásban is átadjuk.

 

Sportolóknál:

  • Sportolók testösszetétel mérése lehetővé teszi a különböző edzésmódszerekkel illetve étrendkiegészítőkkel elért eredmények összehasonlítását, a testösszetétel változásának mérésével.
  • Jó alapot képez megfelelő edzésterv kidolgozásához.
  • Az Inbody testösszetétel méréseknek köszönhetően bizonyították, hogy testzsír-izom arány nagymértékben befolyásolja az egyén sportteljesítményét, és az ennek köszönhetően elért eredményeit.

 

 

Fittnessben:

  • A rendkívül pontos méréseknek köszönhetően az izomtömegben mérhető legkisebb változást is megmutatja, így gyorsan sikerélményhez juttat.
  • A jobb és a bal oldal és az alsó és felső test egyensúlyát értékeli, így segítséget nyújt az optimális testarányok eléréséhez.

 

A mérések reprodukálhatósága 99%. Igen rövid idő alatt bekövetkezett változásokról is pontos képet ad, így lehetőséget nyújt a különböző edzésmódszerek illetve táplálék kiegészítők hatékonyságának összehasonlítására.

 

 

Fogyókúrában:

  • A fogyókúra előtt és után való elvégzése lehetővé teszi, hogy a szervezetben lezajló változások mérhetőek legyenek. A helytelen fogyókúrázási módszer alkalmazása esetén pontosan kimutatható a megcélzott zsírtömeg-vesztés helyett bekövetkező izomtömeg-vesztés, valamint a csont ásványi anyagok mennyiségének csökkenése.

Alapanyagcsere szükségletet határoz meg, ami elengedhetetlen a megfelelő diéta kialakításához

 

 

Egészségünk érdekében:

  • Alkalmas az elhízás korai diagnosztizálására, mivel a zsírtömeg pontos meghatározásával már 1-2 kg zsírtöbbletet is megmutat, amire az eddig általánosan elfogadott elhízás meghatározó módszerek (Pl. BMI) nem képesek.
  • Egyedülálló módon képes a derék-csípő arány meghatározására, melynek magas értéke esetén nagyobb az elhízás szövődményeinek (magas vérnyomás, szív, érrendszeri betegségek, cukorbetegség) kialakulásának kockázata.
  • A készülék a szervezet csont-ásványianyag tartamát is becsüli, mely alapján a csonttömeg változásából a leggyakoribb anyagcsere-csontbetegség az osteoporosis (csontritkulás) kialakulásának kockázatára lehet következtetni.

 

 

 

Day Spa

SPA élmények és kezelések a hétköznapokban részletek

Fizetési lehetőségek

részletek