Weboldalunkon cookie-kat használunk a legjobb felhasználói élményért.

Részletek Elfogadom

kosár

Menü

A jövő edzésmódszere már most

AmpliFitness - a jövő edzésmódszere már most

 

Mozgáshiányos életmódunkból kitörni iszonyúan nehéz. Hiába tudjuk, hogy fatális keringési-és érrendszeri (magas vérnyomás, szívinfarktus) és metabolikus betegségekhez (cukorbetegség) vezet, a rendszeres testmozgás jelentőségére csak a baj megjelenésekor döbbenünk rá. Az Amplifitness rohanó korunkhoz igazított megoldást kínál arra, hogy edzési tapasztalattól és kortól függetlenül karbantartsuk izmainkat, közérzetünket és egészségünket, akár csak heti 2x20 perces edzéssel.

 

A készülék segítségével átmozgathatók az izmok, amely eközben hat az idegekre és a zsírszövetre is.
Az AmpliTrain készülékkel végezhető AmpliFitness a ma elérhető legkorszerűbb egésztest izomaktiválást (EMA) teszi lehetővé – mondja Pelyva Krisztina, személyi edző a módszer legavatottabb hazai szakértője. – Vázizmaink összehúzódását motoros idegeinken keresztül közvetített tudatos ingerek irányítják. A mozgató idegek ingerlését és a hozzájuk tartozó izmok összehúzódását a készülék által jól szabályozott elektromos impulzusokkal is kiválthatjuk. Csak míg a tudatos mozgás csupán néhány izomcsoportot vesz igénybe, addig az AmpliTrain készülék nagyméretű elektródák alkalmazásával a test legnagyobb izomcsoportjait egyszerre bírja munkára.

 

 Így alkalmanként 20 perc edzés, az ízületek terhelése nélkül, felér 1,5–2 óra intenzív edzőtermi munkával.

 

Miben különbözik az AmpliFitness a hasonló módszerektől?


Az AmpliTrain orvosi műszer – folytatja Pelyva Krisztina –, mely a korábbi kisfrekvenciás (EMS) készülékekhez képest három frekvenciát kombinálva (alacsony, küszöb és közép) egyidejűleg hat az idegekre, izmokra és zsírszövetre, intenzíven fokozza az anyagcserét és javítja a keringést. A középfrekvenciás moduláció, mely a korábbiaknál kellemesebb érzetet is kelt, teljes mélységében aktiválja a nagyobb izomcsoportokat, így az izomtérfogat-növelés, tonizálás, a kalóriafelhasználás is intenzívebb. A 40-féle, egyénre szabható program sport, fizioterápiás, rehabilitációs, kozmetológiai és közérzetjavító edzést/kezelést támogat. Az edzésprogramokat egyénre szabható chipkártya vezérli, mellyel a további edzések is optimalizálhatók.

 

Kinek ajánlható az AmpliFitness?

 

  • A módszer egyre inkább terjed az élsportolók felkészítésében is, de varázsa éppen az, hogy akár mozgáskorlátozott, vagy a rendszeres mozgástól teljesen elszokott emberek is kiváló eredménnyel használhatják.
  • Heti 2x20 perc intenzív edzéssel, megcélozhatják állóképességük javítását, a fokozott zsírégetést, a cellulit kezelését, alakformálást és súlycsökkentést, de izomlazító, fájdalomcsillapító és rehabilitációs programok is kialakíthatók.
  • A módszer ma már legtöbb nagyvárosunkban elérhető – zárja gondolatait a személyi edző.
  • A jó fizikai közérzet a szellemi teljesítőképességet és a lelki terhek elviselését is segíti. Tegyünk érte, megéri!

 

Dr. Krenács Tibor PHD tudómányos főmunkatárs

 

Day Spa

SPA élmények és kezelések a hétköznapokban részletek

Fizetési lehetőségek

részletek